Antena Meniu Search
x

Video Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru, depus la o biserică din Bucureşti. Marele maestru, înmormântat pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Bellu

Trupul neînsufleţit al actorului Ion Caramitru nu va fi depus la Teatrul Naţional. Este decizia familiei care a anunţat însă că o carte de condoleanţe va fi deschisă la instituţia pe care Ion Caramitru a condus-o în ultimii 16 ani. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 06.09.2021, 21:14

Vezi și
  • Ion Caramitru a murit la 79 de ani.

De marţi, de la ora 11.00, oamenii vor avea acces în foaierul Teatrului Naţional Bucureşti pentru a-i lăsa un ultim mesaj, în cartea de condoleanţe, maestrului Ion Caramitru. 

Este o atmosferă apăsătoare luni, la Teatrul Naţional Bucureşti. Sute de oameni au venit, rând pe rând, pentru a-şi lua rămas bun de la marele maestru. Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru nu va fi, însă, depus la Teatrul Naţional Bucureşti, aşa cum se aşteptau toţi cei care l-au iubit şi care i-au urmărit activitatea din timpul vieţii.

A fost decizia familiei, care a cerut discreţie în aceste momente grele, astfel că sicriul ajunge la o biserică din Capitală. Luni, la Teatrul Naţional Bucureşti a fost depus portretul îndoliat al lui Ion Caramitru la care au ajuns colegi de breaslă, actori, directori de teatre, etc. S-au aprins lumânări şi s-au depus flori. Toată lumea a venit să-şi ia rămas bun de la marele maestru Ion Caramitru care ar urma să fie înmormântat în zilele următoare la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru, depus la o biserică din Bucureşti. Marele maestru, înmormântat pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Bellu