Antena Meniu Search
x

Detalii incredibile despre Ionuț Petrașc, tânărul care a murit după ce a fost împușcat pentru că a atacat un polițist (Video)

Detalii incredibile ies la iveală în cazul lui Ionuț Petrașc, tânărul din Sângeorz-Băi care a murit împușcat după ce a atacat un polițist cu o bâtă.

Ionut Petrasc a murit dupa ce a fost impuscat mortal de un politist in Sangeorz Bai - Facebook

Detalii incredibile ies la iveală în cazul lui Ionuț Petrașc, tânărul din Sângeorz-Băi care a murit împușcat după ce a atacat un polițist cu o bâtă.

Ionuț Petrașc, tânărul în vârstă de 22 de ani care a murit după ce a fost împușcat de un polițist care a vrut să îl strângă de gât după ce a lovit un alt polițist cu o bâtă în cap, a mai fost cercetat pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Chiar anul trecut, tânărul cunoscut ca fiind agresiv după ce consuma alcool, a fost cercetat penal de două ori după ce a făcut un scandal pe stradă și a bătut un angajat al primăriei din Sângeorz-Băi și un polițist din același oraș.

Pe acelaşi subiect

De fiecare dată, Petrașc a fost iertat de procurorii care au renunțat la acuzații și nu l-au trimis în judecată.

Împușcat de două ori după ce a vrut să îl strângă de gât pe polițist

Vineri seară, Ionuț Petrașc ar fi consumat alcool, dar și droguri, și a provocat un scandal cu vecinul său. Inițial, i-a spart un geam de la casă, iar ulterior, când bărbatul a ieșit să vadă ce s-a întâmplat, l-a atacat cu o rangă de fier cu care l-a lovit peste picioare, provocându-i mai multe fracturi.

Soția vecinului a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al poliției din Sângeorz-Băi. Unul dintre polițiști a încercat să îl imobilizeze pe Ionuț, însă a fost lovit în cap cu o bâtă de lemn.

Colegul polițistului rănit a scos pistolul și a tras două focuri de avertisment în plan vertical în momentul în care Ionuț Petrașc s-a îndreptat către el și a încercat să îl strângă de gât.

Apoi, agentul de poliție a tras două focuri spre agresor. Unul dintre gloanțe l-a lovit pe tânărul violent în picior, iar altul în abdomen. Cel de-al doilea glonț i-a străpuns și mâna mamei lui Petrașc care a intervenit între polițist și fiul ei.

Grav rănit în urma scandalului, Ionuț Petrașc a murit la spital din cauza complicațiilor survenite și a sângelui pierdut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Detalii incredibile despre Ionuț Petrașc, tânărul care a murit după ce a fost împușcat pentru că a atacat un polițist (Video)