Antena Meniu Search
x

Polițistul lovit cu bâta în cap de un tânăr, la Sângeorz-Băi, are numeroase fracturi și traumatisme. El ar putea fi operat la o clinică din Cluj

Polițistul de 25 de ani care a fost lovit vineri seară cu o bâtă în cap de un tânăr de 27 de ani, la Sângeorz-Băi, a suferit numeroase fracturi și traumatisme.

Polițistul de 25 de ani care a fost lovit vineri seară cu o bâtă în cap de un tânăr de 27 de ani, la Sângeorz-Băi, a suferit numeroase fracturi și traumatisme.

Victima a ajuns în cursul serii, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, cu un traumatism cranio-facial, cu fractură de sinus maxilar și fracturi orbitale, dar și cu o fractură toracică, fiind internat la secția ORL.

Polițistul a fost apoi transferat la o clinică clujeană de specialitate, unde ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale.

Pe acelaşi subiect

Agentul de poliție a fost lovit cu o bâtă în cap de Ionuț P., un tânăr de 27 de ani, care a provocat un scandal, după ce s-a dus la un vecin pe care l-a atacat cu o rangă rupându-i piciorul.

Ionuț P, care se pare că se afla în stare de ebrietate, s-a întors acasă, însă soția bărbatului de 47 de ani atacat de tânăr, a sunat la 112 anunțând incidentul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție format din doi agenți. Ionuț a fost invitat să însoțească echipajul la postul de poliție pentru a da declarații. În acel moment, Ionuț și-a iesit din fire, a pus mâna pe o bâtă și l-a lovit în zona capului pe politistul aflat în apropiere, acesta căzând la pământ. Tânărul de 27 de ani a sărit apoi să-l lovească pe al doilea politist. După o luptă scurtă, timp în care agresorul l-a strans de gât pe polițist, acesta din urmă a reușit să scape și a pus mana pe pistol executând focuri de armă în direcția agresorului.

Din relatările localnicilor, primul glonț a ricosat din mâna mamei, care s-a interpus intre polițist și atacator, iar glonțul care a ricoșat din mana mamei a ajuns în abdomenul lui Ionuț, iar un al doilea cartuș l-a nimerit în picior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Polițistul lovit cu bâta în cap de un tânăr, la Sângeorz-Băi, are numeroase fracturi și traumatisme. El ar putea fi operat la o clinică din Cluj