Antena Meniu Search
x

Galerie foto IPS Teodosie a ieşit cu racla pe un câmp din Constanţa. Arhiepiscopul s-a rugat, din nou, pentru ploaie

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a rugat din nou, luni, pentru ploaie, aşa cum a făcut-o şi la sfârşitul săptămânii trecute, iar de această dată au fost aduse în procesiune raclele cu moaştele Sfântului Pantelimon, ale Sfinţilor Epictet şi Astion şi racla cu veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi, scrie news.ro.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.07.2022, 19:56

Arhiepiscopia Tomisului a transmis, printr-un comunicat de presă, că ÎPS Teodosie s-a rugat în comuna Cumpăna. 

ÎPS Teodosie s-a rugat, vineri, pe un câmp din comuna Valu lui Traian

“Campania de rugăciuni pentru ploaie a continuat astăzi în Arhiepiscopia Tomisului. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu cler şi credincioşi, a oficiat slujba de încetare a secetei la Cumpăna. Pe câmp au fost aduse, în procesiune, raclele cu moaştele Sfântului Pantelimon, ale Sfinţilor Epictet şi Astion şi racla cu veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi”, a precizat Arhiepiscopia Tomisului. 

ÎPS Teodosie a îndemnat preoţii şi stareţii din eparhie să se roage pentru ploaie. Rugăciuni similare vor mai avea loc în zilele de 20 iulie şi 22 iulie, pe un câmp şi în fiecare zi în biserică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » IPS Teodosie a ieşit cu racla pe un câmp din Constanţa. Arhiepiscopul s-a rugat, din nou, pentru ploaie