Antena Meniu Search
x

Ironia sorţii: Ultimul selfie făcut de Petrică Mîţu Stoian este de pe balconul clinicii unde i s-a făcut rău

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian ridică în continuare multe semne de întrebare. Iar autopsia a scos la iveală că plămânii artistului sângerau. Iar o ipoteză care este luată în calcul de către anchetatori este şi aceea că terapia cu oxigen i-a fost fatală.

de Monica Palade

la 09.11.2021, 21:37

Ironia sorţii: Ultimul selfie făcut de Petrică Mîţu Stoian este de pe balconul clinicii unde i s-a făcut rău - expressdebanat.ro

Ironia sorţii face ca fix ultimul selfie făcut de muzician şi trimis apropiaţilor să fie de pe balconul clinicii în care a început să se simtă rău. Imaginea a fost postată de publicaţia expressdebanat.ro. În fotografie Petrică Mîţu Stoian este zâmbitor şi liniştit. Nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze.

Cei de la clinica unde a făcut terapia cu oxigen se apără: artistul a fost consultat înainte şi s-a simţit bine după tratament.

Nu a ştiut că a avut Covid

Artistul nu a ştiut că a avut Covid, a aflat cu stupoare că a trecut prin boală atunci când şi-a făcut o radiografie pulmonară şi a aflat că are plămânul afectat. A vrut să facă terapia cu oxigen pentru a se reface complet. Până atunci îşi vedea liniştit de viaţă. Se pensionase cu trei luni înainte şi filma pentru emisiunile care vor fi difuzate de Revelion.

Acum, călătoria lui Petrică Mîţu Stoian a ajuns la final. Miercuri, artistul va fi condus pe ultimul drum.,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ironia sorţii: Ultimul selfie făcut de Petrică Mîţu Stoian este de pe balconul clinicii unde i s-a făcut rău