Antena Meniu Search
x

Inspectoratul Şcolar Timiş a rămas fără internet, după ce primarul a tăiat personal cablurile

În zi de simulare a examenului de Bacalaureat 2019 şi de înscriere în clasa pregătitoare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a rămas fără internet, după ce primarul a tăiat personal cablurile.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 12:04

ISJ Timişoara a rămas fără internet după ce primarul a tăiat personal cablurile
ISJ Timişoara a rămas fără internet după ce primarul a tăiat personal cablurile - Observator

În zi de simulare a examenului de Bacalaureat 2019 şi de înscriere în clasa pregătitoare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a rămas fără internet, după ce primarul a tăiat personal cablurile.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, atunci când angajaţii Primăriei Timişoara, în frunte cu primarul Nicolae Robu, au tăiat cablurile de internet din centrul oraşului, aflate pe stâlpi.

Potrivit presei locale, aproximativ 800 de clienţi au rămas fără internet din cauza cablurilor tăiate.

Printre clienţii rămaşi fără internet se numără şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, iar astăzi, instituţia se confruntă cu probleme uriaşe din cauza lipsei conexiunii cu şcolile din judeţ şi cu Ministerul Educaţiei.

"Incercam sa identificam solutii, dupa ce Primaria Timisoara a taiat cablurile de internet din centrul orasului. Astazi este simulare pentru bacalaureat si inscriere pentru clasa pregatitoare, iar noi am pierdut legatura cu scolile si cu Ministerul Educatiei Nationale pe canalele securizate. A fost taiata si solutia de back -up. Maine continua simularea pentru examenul de bacalaureat, iar scolile din centru vor descarca subiectele pe stickuri, speram. Lasam sa finalizam proba de azi si ne mobilizam sa gasim solutii pentru proba de maine", a declarat Aura Danielescu, inspector-sef al ISJ Timis, pentru opiniatimisoarei.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Inspectoratul Şcolar Timiş a rămas fără internet, după ce primarul a tăiat personal cablurile