Antena Meniu Search
x

Italian în lacrimi, după ce o familie de români din Bologna i-a ocupat casa, iar el doarme în garaj

Un italian cere ajutor, după ce o familie de români i-a ocupat apartamentul, iar el este forțat să locuiască într-un garaj.

Un italian cere ajutor, după ce o familie de români i-a ocupat apartamentul, iar el este forțat să locuiască într-un garaj.

Citește și Juri Malini: Geamurile și yalele au fost schimbate. Nu pot intra în casa pentru ca plătesc ipotecă

Juri Malini locuieșe în zona Pedrosa, la mică distanță de Bologna. Italianul a plecat o perioadă în Europa, într-o călătorie mai lungă și a încredințat municipalității apartamentul său, pentru închiriere.

Și-a lăsat apartamentul pe mâna municipalității

Pe acelaşi subiect

Municipalitatea a decis să utilizeze proprietatea pentru migranți și familiile lor, urmând ca proprietarul să primească banii pe chirie de la municipalitate.

În cele din urmă, apartamentul italianului, unul destul de spațios și chiar luxos, a ajuns, nu se știe cum, în mâinile unei familii de români, care, scrie presa italiană, l-au redus la condiții dureroase, scrie ilgiornale.it

Apartamentul a fost preluat de o familie de români

"Este suficient să spunem că estimarea unei reparații complete depășește 36 de mii de euro", precizează proprietarul. "Ce nu a fost furat a fost stricat", a adăugat italianul.

După ce municipalitatea a constatat că familia respectivă nu și-a îndeplinit obligațiile, a început evacuarea clădirii.

De îndată ce prima familie a predat cheile, alta familie de români, cu același nume le-a preluat practic din mâna celorlalți, angajându-se să plâtească toate dările la stat și să se achite de obligațiile contractuale, atât cât acesta era în vigoare.

Proprietarul doarme în garaj, chiriașii se bucură de apartament

Italianul a rămas perplex, firește, de rapiditatea cu care s-a întâmplat evenimentul, pentru el fiind totul inexplicabil.

Totuși, ca să nu pară nemiloși, românii l-au lăsat să trăiască în garaj, dacă vrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Italian în lacrimi, după ce o familie de români din Bologna i-a ocupat casa, iar el doarme în garaj