Antena Meniu Search
x

Video "Îţi dai seama ce viteză a avut ăsta, mă?!" Preotul mort în accidentul din Prahova mai avea 15 km până acasă. Patru copii au rămas orfani de un părinte

Accident cumplit în Prahova: un preot de 31 de ani a murit, sub ochii copiilor, după ce a ratat o depăşire şi a intrat direct într-o maşină care venea din sens opus. Impactul a fost atât de grav, încât celălalt şofer a fost aruncat din autoturism la zeci de metri pe câmp. Ca prin minune, copiii au supravieţuit, din fericire erau în scaune speciale. Imaginile şi informaţiile care urmează au puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 20:31

"Îţi dai seama ce viteză a avut ăsta, mă?!" Preotul mort în accidentul de la Prahova mai avea 15 km până acasă. Pe celălalt şofer îl aşteptau 2 copii
"Îţi dai seama ce viteză a avut ăsta, mă?!" Preotul mort în accidentul de la Prahova mai avea 15 km până acasă. Pe celălalt şofer îl aşteptau 2 copii

Imaginile surprinse după tragedie sunt cutremurătoare. Maşinile sunt făcute praf, iar bucăţi din ele sunt împrăştiate peste tot. Pe întuneric, martorii încearcă să caute supravieţuitori printre fiarele contorsionate. 

Martor: N-a murit încă! Nu îl deplasa! 

Depăşire mortală

Cu toate astea, nimeni nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de la volan, un tânăr de 31 de ani. Este chiar preotul din comuna Şoimari- Prahova. Prins încă în centură, captiv în maşină. Duhovnicul mai avea 15 km până ajungea acasă.  Era în maşină cu doi dintre cei trei copii - de 3 şi 4 ani. În Măgurele, pe drumul spre Bălţeşti, a încercat să depăşească o autoutilitară care era oprită pe marginea drumului. A acroşat-o şi a ajuns în faţa unei maşini care venea regulamentar din sens opus. Impactul a fost catastrofal. 

Martor: Cred că a avut peste 200. ( n.r. - 200 km/h). Îţi dai seama ce viteză a avut ăsta, mă?!

Şoferul nevinovat a fost propulsat la zeci de metri

Celălalt şofer a fost aruncat din maşină şi proiectat la zeci de metri distanţă, pe un câmp

Martor: A zburat! Uite maşina aia cum s-a răsturnat!

Imediat, locul a fost împânzit de ambulanţe. 

Şoferu nevinovat, un tânăr de 32 de ani, a ajuns la spital cu răni extrem de grave, în comă. A murit câteva minute mai târziu. Copiii preotului au scăpat cu viaţă, dar cu răni grave.

Ramona Şerban, medic TIM, SJU Ploiesti: Cei doi copii au fost transportaţi la spital pentru evaluare la spitalul judeţean Ploieşti. Erau stabili, cu traumatism cranian, o fractură de membru inferior.

Scaunele speciale au salvat viaţa copiilor

Copiii au fost prinşi în scaunele speciale, cu centuri, iar asta le-a salvat cel mai probabil viaţa. Oamenii din comunitate sunt în stare de şoc.

Prieten: Am fost colegi de şcoală, un băiat extraordinar. Aici e biserica, aici şi-au făcut casă. Durere mare. Ieri îl aşteptau copiii la poarta grădiniţei. 

Pe şoferul care a murit nevinovat îl aşteptau acasă soţia şi cei doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de 3 ani. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, iar poliţia trebuie să stabilească exact cum s-a petrecut accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Îţi dai seama ce viteză a avut ăsta, mă?!" Preotul mort în accidentul din Prahova mai avea 15 km până acasă. Patru copii au rămas orfani de un părinte