Antena Meniu Search
x

Iubire ca în "101 dalmaţieni": Doi orbi s-au îndrăgostit, după ce câinii lor s-au "plăcut"

Faptul că iubirea trece de orice barieră e deja cunoscut, însă povestea de iubire a doi nevăzători este una ruptă dintr-un film

Se numesc Claire Johnson şi Mark Gaffey, sunt orbi, iar iubirea lor s-a înfiripat prin ochii şi cu ajutorul celor mai buni prieteni ai lor: Venice şi Rodd. Cei doi sunt câinii însoţitori care îi ajută să se descurce în viaţa de zi cu zi.

De data aceasta, patrupedele au făcut mai mult decât de obicei: au jucat rolul lui Cupidon! Claire, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit cu Mark, de 51 de ani, în acest weekend. Povestea de iubire dintre cei doi a luat naştere datorită animăluţelor.

Între Venice şi Rodd s-a înfiripat o adevărată prietenie, în urmă cu doi ani. "Câinii noştri erau vedetele cursurilor de antrenament unde ne-am cunoscut, povestea lor de amor, mai exact, devenise cunoscută printre toţi cei care erau înscrişi la acel curs. Toţi făceau glume despre cum câinele lui Mark, Rodd, şi al meu, Venice, erau destinaţi să fie împreună", a povestit Claire, citată de Daily Mail. Însă de la glumă la povestea de dragoste dintre cei doi stăpâni nu a fost decât un pas.

Aceasta şi-a pierdut vederea pe când avea 24 de ani, din cauza diabetului, dar spune că a învăţat să descopere fericirea în alte lucruri, în schimb Mark s-a născut fără vedere.

Foto: Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Iubire ca în "101 dalmaţieni": Doi orbi s-au îndrăgostit, după ce câinii lor s-au "plăcut"