Antena Meniu Search
x

Iubitul tinerei snopite în bătaie într-o spălătorie, căutat la domiciliu de poliţişti

Anchetă cu multe suspiciuni. Imaginile în care o femeie este snopită în bătaie, şi care au făcut înconjurul României, încă nu au fost ridicate de procurori şi poliţişti. Asta deşi au trecut mai bine de 24 de când au apărut în spaţiul public.

Vezi și

Anchetă cu multe suspiciuni. Imaginile în care o femeie este snopită în bătaie, şi care au făcut înconjurul României, încă nu au fost ridicate de procurori şi poliţişti. Asta deşi au trecut mai bine de 24 de când au apărut în spaţiul public. Victima acuză că anchetatorii nu au reuşit să o protejeze de individul extrem de violent.

Barbatul nu a dat nici pana acum explicatii poitistilor. Ar fi fost cautat, dar cum nu a fost gasit, iar agentii i-au lasat o simpla citatie la politie. Barbatul este cercetat in doua dosare penale. Primul, deschis dupa ce si-a lovit iubita. Aceasta nu a facut plangere momentan la politie, dar a cerut ordin de restrictie. A plecat apoi din tara, iar barbatul ar fi incalcat ordinul trimitandu-i mai multe mesaje de amenintare. A fost reclamata si aceasta situatie.

Plangerea a ajuns la procurorii ilfoveni, apoi la finalul saptamanii la politie. Chiar daca legea permite arestarea pentru 30 de zile a unei persoane care incalca ordinul de restrictie, politistii nu au facut asta. Se apara spunand ca a ajuns prea tarziu la ei si ca nu poate fi pusa in aplicare decat printr o plangere directa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Iubitul tinerei snopite în bătaie într-o spălătorie, căutat la domiciliu de poliţişti