Antena Meniu Search
x

Video Iulian era urmărit de Poliţie? Noi imagini cu BMW-ul care s-a dezintegrat la impactul cu un stâlp de beton, în Suceava

Noi imagini în care apare BMW-ul tânărului de 20 de ani mort la Suceava, înainte de impactul devastator cu un stâlp de beton.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.11.2020, 21:15

Vezi și
  • BMW-ul tânărului sucevean a fost filmat cu câteva momente înainte de accident
  • O maşină de Poliţie pare a-l urmări pe acesta

Camera de supraveghere a înregistrat momentul în care autoturismul BMW trece în viteză, apoi, la câteva secunde apare o maşină de poliţie cu semnalele luminoase aprise, care pare că urmărea autoturismul respectiv.

Echipajul de Poliţie abandonează urmărirea şi virează dreapta, probabil având în vedere distanţa prea mare dintre ei şi BMW-ul tânărului de 20 de ani. Potrivit unor surse, acestea sunt chiar imaginile de dinaintea accidentului mortal, pentru că, la câteva sute de metri distanţă de camera de supraveghere, în prima curbă, tânărul pierde controlul maşinii şi loveşte violent un stâlp de beton de pe marginea drumului.

Maşina s-a făcut bucăţi după impact, dezmembrându-se pe şosea, iar tânărul Iulian S. a murit pe loc.

Zeci de mesaje condoleanțe au fost publicate pe pagina de Facebook a lui Iulian, prietenii băiatului scriindu-i că a plecat prea repede din viață. Alte persoane au mărturisit că decesul său a provocat mare durere în sânul familiei și între prietenii acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Iulian era urmărit de Poliţie? Noi imagini cu BMW-ul care s-a dezintegrat la impactul cu un stâlp de beton, în Suceava