Antena Meniu Search
x

Video Iulian, un tânăr de 20 de ani, a murit după ce BMW-ul pe care îl conducea s-a izbit violent de un stâlp și s-a dezintegrat. Video

Iulian S., un tânăr de 20 de ani, a murit aseară într-un cumplit accident rutier, după ce a pierdut controlul autoturismului BMW, la volanul căruia se afla.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.11.2020, 16:32

Accident mortal în Suceava, după ce un BMW s-a dezmembrat pe șosea, la impactul cu un stâlp de beton - Observatornews.tv
  • Impactul cu stâlpul de beton a fost mortal
  • Tânărul șofer a murit pe loc

Ulterior, mașina a lovit un stâlp de beton, apoi s-a dezintegrat pe șosea, jumătatea din față a autoturismului, cu blocul motor, fiind găsită la câțiva metri de restul mașinii.

Iulian a murit pe loc.

Zeci de mesaje condoleanțe au fost publicate pe pagina de Facebook a lui Iulian, prietenii băiatului scriindu-i că a plecat prea repede din viață. Alte persoane au mărturisit că decesul său a provocat mare durere în sânul familiei și între prietenii acestuia.

"Dumnezeu să te ierte, ai adus o mare durere în sufletul părinților tăi și a tuturor celor care te cunosc", i-a scris Otilia A.

Reamintim că un tânăr de 20 de ani a murit, la Suceava, după ce a spulberat un stâlp de beton, de pe marginea străzii. Autoturismul BMW, la volanul căruia se afla băiatul, s-a făcut bucăţi, părţi din maşină împrăştiindu-se pe o rază mare.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, pentru descarcerare, dar şi două ambulanţe (B2 si TIM). Din nefericire, tânărul de la volanul maşinii prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, iar un medic a declarat decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Iulian, un tânăr de 20 de ani, a murit după ce BMW-ul pe care îl conducea s-a izbit violent de un stâlp și s-a dezintegrat. Video