Antena Meniu Search
x

Jaful anului, în casa milionarului Joshua Castellano! Hoţii au luat un seif plin cu ceasuri de lux, bani şi bijuterii

Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România a rămas fără o colecţie valoroasă de ceasuri, mai multe bijuterii şi o sumă importantă de bani. Joshua Castellano a sunat la poliţie şi a anunţat că i-a fost spartă casa.

Vezi și

Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România a rămas fără o colecţie valoroasă de ceasuri, mai multe bijuterii şi o sumă importantă de bani. Joshua Castellano a sunat la poliţie şi a anunţat că i-a fost spartă casa. Patron al mai multor cluburi din România, afaceristul îşi ţinea valorile într-un seif, pe care hoţii l-au luat cu totul. Neoficial, doar colecţia sa de ceasuri s-ar ridica la un milion de euro.

Alarma s-a dat de dimineaţă. La ora şase, mai multe echipaje de poliţie intrau în casa milionarului. 

Joshua Castellano le-a spus poliţiştilor că i-au fost sustrase, dintr-o cutie pentru valori, cinci sau şase ceasuri, bijuterii şi o sumă mare de bani. Dar încă nu ştie să evalueze exact pagubele. 

Toată dimineaţa, mai mulţi apropiaţi au intrat în casa milionarului, dar nimeni n-a scos nicio vorbă. 

După mai bine de opt ore de când a început cercetarea la faţa locului, poliţiştii au ridicat mai multe probe din casă şi cel mai probabil vor ridica şi imaginile de pe camerele de supraveghere, este foarte posibil să-i fi surprins pe hoţi.

Doar că proprietatea e foarte mare. Şi clădirile comunică între ele.

La aproximativ 100 de metri mai este o intrare... către vestitul club deţinut de Joshua Castellano, care a ars în urmă cu doi ani. Una dintre ipotezele poliţiştilor este că hoţii ar fi putut intra şi pe aici. 

Joshua Castellano este cunoscut pentru pasiunea sa pentru ceasuri de lux. Neoficial, valoarea colecţiei este estimată la peste 1 milion de euro.

 Şi nu e prima oară când afaceristul îşi pierde bunurile cele mai de preţ. Potrivit presei, o parte din ceasurile sale s-ar fi făcut scrum în incendiul care i-a mistuit clubul din Capitală, în ianuarie 2017. 

Acum, anchetatorii au deshcis un dosar penal şi urmează să stabilească atât prejudiciul, cât şi modul de operare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Jaful anului, în casa milionarului Joshua Castellano! Hoţii au luat un seif plin cu ceasuri de lux, bani şi bijuterii