Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jaf la Botoșani. Victimele au ajuns la spital mai mult moarte decât vii

Toate victimele au ajuns la spital, bătrânul fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut închis, hemopneumotorax stâng cu grad de insuficienţă respiratorie, precum şi fracturi la coaste. Soţia sa a fost diagnosticată cu traumatism cranio facial acut închis, traumatism toracic, traumatism la nas fiind de asemenea trimisă la Iaşi...

de Redactia Observator

la 19.01.2017 , 17:40

Jaf la Botoșani. Victimele au ajuns la spital mai mult moarte decât vii

Tâlhăria a avut loc în localitatea Vlăsineşti, când peste doi bătrâni, Dumitru de 87 ani şi Elena 90 de ani, şi fiul lor, Constantin de 50 de ani, au intrat două persoane şi au început să îi bată. După care au plecat, lăsându-i fără suflare. Tâlharii au plecat cu o sumă de bani găsită într-un bidon. În sat se ştia că bătrânii vânduseră de curând nişte animale şi au strâns banii precum si pensiile lor.

Au fost transporaţi la spital bătrânul fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut închis, hemopneumotorax stâng cu grad de insuficienţă respiratorie, precum şi fracturi la coaste. A fost stabilizat şi trimis la Iaşi. Soţia sa a fost diagnosticată cu traumatism cranio facial acut închis, traumatism toracic, traumatism la nas fiind de asemenea trimisă la Iaşi. Fiul lor se află în continuare la Spitalul Judeţean Mavromati fiind suspus mai multor investigaţii.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să contureze un cerc de suspecţi.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Jaf la Botoșani. Victimele au ajuns la spital mai mult moarte decât vii