Antena Meniu Search
x

Video Jaf spectaculos filmat într-un restaurant din Bucureşti. Doi tineri, prinşi după ce au furat un ATM pentru criptomonede

Jaf spectaculos surprins de camerele de luat vederi dintr-un restaurant din Bucureşti. Doi bărbaţi au furat cu totul un ATM pentru criptomonede, însă nu s-au bucurat prea mult de pradă. Indivizii au fost prinşi pe Aeroportul Otopeni, când încercau să fugă din ţară.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 28.02.2024, 12:33

Vezi și

Nici mai mult nici mai puţin de 87.500 de lei. Atacul a fost dat pe 19 ianuarie la 3.30 dimineaţa. Planul a fost extrem de bine pus la punct, indivizii de 24 şi 35 de ani au închiriat o maşină din Italia ca să nu dea de bănuit poliţiştilor. Timp de câteva zile au supravegheat zona iar înainte de jaf au distrus o camera de supraveghere despre care credeau ei că este singura care filmează către bancomat.

Cei doi au fost prinşi pe aroport

Din nefericire pentru ei, multe alte camere au surprins întreaga operaţiune. Imediat dupa jaf indivizii s-au despărţit. Unul a plecat direct în Germania iar celălalt a încercat şi el să plece din ţară 5 zile mai târziu. A fost ridicat însă de poliţişti direct de pe aeroport şi arestat preventiv. Judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă şi pentru complicele lui, pentru că avea informaţii că va reveni în ţară.

Poliţiştii l-au aşteptat pe aeroportul Otopeni de unde l-au dus direct în spatele gratiilor. Prada nu au fost recuperată până acum, poliţiştii încă încearcă să îşi dea seama ce s-a întâmplat cu această sumă uriaşă. Cert este că ambii indivizi riscă până la 10 ani de închisoare pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Jaf spectaculos filmat într-un restaurant din Bucureşti. Doi tineri, prinşi după ce au furat un ATM pentru criptomonede