Antena Meniu Search
x

Tânărul tată care a murit nevinovat în accidentul cu 4 morţi de la Braşov era jandarm!

Tânărul tată care a murit nevinovat în accidentul cu 4 morţi de la Braşov era jandarm.

Tânărul tată care a murit nevinovat în accidentul cu 4 morţi de la Braşov era jandarm, iar colegii săi au făcut astăzi un apel pentru salvarea vieţii fetiţei sale, internată în stare gravă, la spital.

Sublocotenentul de jandarmerie Cioancă Florin şi-a pierdut viaţa, ieri, într-un teribil accident rutier, în care au fost implicate 4 maşini. Tânărul de 34 ani se afla în maşină cu familia, alcătuită din soţie şi cele două fete, de 3 şi 4 ani. În urma impactului, sublocotenentul de jandarmerie Cioancă Florin a decedat, la fel şi una dintre fetiţele sale, cea în vârstă de 3 ani, aflată pe bancheta din spate. Soţia sa a fost rănită, iar fetiţa de 4 ani a fost şi ea grav rănită, aflându-se în acest moment internată în spital.

Sublocotenentul de jandarmerie Cioancă Florin

Maşina în care se afla familia jandarmului a fost lovită frontal de o altă maşină, lovită la rândul ei, din spate, de o şoferiţă care nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de mers. Astfel, soferiţa care a provocat accidentul a lovit din spate maşina de pe banda 2, care a părăsit banda de mers şi s-a lovit frontal cu maşina jandarmului Cioancă Florin. Apoi, maşina jandarmului a fost lovită din spate de un alt autovehicul, care n-a mai putut evita impactul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânărul tată care a murit nevinovat în accidentul cu 4 morţi de la Braşov era jandarm!