Antena Meniu Search
x

Video Jandarmi atacaţi cu lopeţi şi cărămizi, într-un cartier din Brăila. Beat şi pus pe scandal, un tânăr i-a înjurat pe militari şi i-a ameninţat cu moartea

Mai mulți jandarmi au fost atacați cu lopeți și cărămizi, în Brăila. Oamenii în uniformă fuseseră chemaţi de locuitorii unei străzi pentru că un vecin asculta muzică prea tare.  

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 11:22

Vezi și

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au vrut să ia legătura cu cineva din interorul casei, însă acolo au dat peste un bărbat de 33 de ani, băut bine, care a început să arunce cu cărămizi şi cu o lopată în membrii echipajului. Din fericire, niciun jandarm nu a fost rănit.

Jandarmi atacaţi şi ameninţaţi cu moartea, în Brăila

Individul a fost imobilizat, băgat în dubă şi dus la secţia de poliţie pentru audieri. 

"Echipajul de jandarmerie a fost direcționat, sâmbătă, 10 martie, de către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, în urma unui apel, la un imobil din cartierul Chercea, unde se asculta muzică la intensitate mare, deranjând ordinea și liniștea publică. Ajunși la locul indicat, jandarmii au vrut să ia legătura cu cineva din interiorul casei, pentru a reduce volumul muzicii. Din curte a ieșit un bărbat, aflat în stare vădită de ebrietate, a început să adreseze injurii echipajului, a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopată și cărămizi spre membrii echipajului, amenințându-i totodată cu moartea. Din fericire, niciun jandarm nu a fost rănit. Bărbatul violent, în vârstă de 33 de ani, a fost imobilizat prin încătușare și condus către autospecială. Persoanele aflate în curtea imobilului au sărit în ajutorul bărbatului, încercând să împiedice acțiunea jandarmilor. La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, deoarece brăileanul a simulat o stare de leșin. Nu a necesitat îngrijiri medicale. Individul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila, pentru întocmirea actului de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. De asemenea, jandarmii au mai aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, pentru adresarea de expresii jignitoare și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice, bărbatului de 33 de ani, precum și unui alt brăilean în vârstă de 39 de ani, aflat în curtea imobilului și participant la scandal", au transmis reprezentanţii IJJ Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Jandarmi atacaţi cu lopeţi şi cărămizi, într-un cartier din Brăila. Beat şi pus pe scandal, un tânăr i-a înjurat pe militari şi i-a ameninţat cu moartea