Antena Meniu Search
x

Video Jandarmi de la Brigada de Intervenţii, bătuţi în Centrul Vechi. Erau în timpul liber şi ar fi consumat alcool

Doi jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie au fost bătuţi măr de trei indivizi, în Centrul Vechi al Capitalei. Erau fără uniformă, în timpul liber, dar surse Observator susţin că cei doi s-ar fi lăudat că sunt angajaţi ai ministerului de Interne. Nu se ştie de la ce a pornit altercaţia. Cert e că agresorii sunt liberi deşi sunt căutaţi de aproape o săptămână.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 22.11.2023, 21:07

Vezi și

În imagini se vede cum, joia trecută, în jurul orei 04:30, unul dintre jandarmi abia se mai ţine pe picioare în faţa unui club din centrul Bucureştiului. Fusese lovit puternic, sângera şi părea dezorientat. În acest timp, un tânăr cu un tricou alb dă de mai multe ori cu pumnul în colegul său, care nu mai poate să riposteze. Martorii au intervenit să îi oprească pe cei trei agresori, care într-un final se urcă într-un taxi şi pleacă. 12 secunde mai târziu a sosit şi un echipaj al Jandarmeriei.

Cosmina Balint, reporter Observator: În urma altercaţiei de pe aceast stradă din Centrul Vechi al Capitalei, cei doi jandarmi au suferit răni serioase şi au avut nevoie de îngijiri medicale. Unul dintre ei a ajuns la Spitalul Universitar cu fractură de piramidă nazală, iar celalalt, la Spitalul Sfântul Pantelimon cu leziuni multiple la nivelul capului.

Jandarmii erau în timpul liber şi se pare că au consumat alcool

Jandarmii erau în timpul liber şi se pare că au consumat alcool. Nu se ştie cum au intrat în contact cu bătăuşii şi nici de la ce a pornit scandalul. Angajaţii teraselor se feresc să dea detalii despre conflict.

Pe acelaşi subiect

Reporter Observator: Ați văzut o bătaie joi, aici, în centru, pe partea asta?

"Nu știu… se întâmplă prea des."

"E o normalitate să se bată."

Cei doi jandarmi fac parte din unitatea pe care DIICOT o mobilizează pentru misiuni periculoase, la traficanţi de droguri, arme şi interlopi. Reprezentanţii instituţiei au refuzat să ofere detalii despre acest caz. Nu se ştie dacă agresorii au fost identificaţi, cert e că încă nu au fost prinşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Jandarmi de la Brigada de Intervenţii, bătuţi în Centrul Vechi. Erau în timpul liber şi ar fi consumat alcool