Antena Meniu Search
x

Video O familie cu trei copii, niciunul mai mare de 7 ani, blocată în nămeţi la Semenic. Zăpada i-a ţinut captivi timp de trei ore dramatice

Dacă la malul mării a fost o furtună devastatoare, în multe alte locuri din ţară a nins puternic. În Caraş-Severin s-a dus o luptă contracronometru pentru salvarea unei familii cu trei copii care au rămas înzăpeziţi pe un drum închis circulaţiei pe timp de iarnă, între Poiana Mărului şi stațiunea Semenic. După un apel la 112, mai multe echipaje de jandarmi şi salvamontişti au venit în ajutor: "Haideţi la noi în maşină până vedem cum reuşim. Hai că te ţin eu în braţe, vino la mine!" Misiunea a durat mai bine de trei ore. Cele cinci persoane se află acum în afara oricărui pericol.

de Redactia Observator

la 19.11.2023, 20:32

Vezi și

Trei copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani, şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum închis circulaţiei pe timp de iarnă din judeţul Caraş-Severin, între Poiana Mărului şi staţiunea Semenic. Jandarmii şi salvamontiştii au intervenit pentru salvarea familiei.

Salvaţi din nămeţi pe un drum închis

”Jandarmii şi salvamontiştii din Caraş-Severin au intervenit, sâmbătă seară, pentru a deszăpezi un autoturism care a rămas blocat pe tronsonul de drum ce leagă localitatea Poiana Mărului de staţiunea Semenic, în care se aflau trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii acestora. În jurul orei 17:30, tatăl a cerut ajutor prin apel la 112, anunţând că nu mai poate înainta cu maşina din cauza stratului foarte mare de zăpadă”, a transmis, duminică Jandarmeria Română.

Misiunea a durat aproximativ trei ore. 

”Misiunea a durat peste trei ore, fiind îngreunată de condiţiile meteo nefavorabile, drumul accidentat, dar şi distanţa mare ce a trebuit parcursă până în zona unde a fost găsit autoturismul. Până la deszăpezirea maşinii, cei trei copii şi mama lor au fost adăpostiţi la căldură, în autospeciala Jandarmeriei”, a mai transmis sursa citată. 

După eforturile jandarmilor şi salvamontiştilor, întreaga familie a ajuns în siguranţă acasă, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O familie cu trei copii, niciunul mai mare de 7 ani, blocată în nămeţi la Semenic. Zăpada i-a ţinut captivi timp de trei ore dramatice