Antena Meniu Search
x

Video Jandarmul care şi-ar fi violat fiica vitregă timp de 2 ani şi-a luat concedii de 118 zile. Mama fetei ar fi ştiut mereu despre orori

Caz şocant în Capitală! Un jandarm este acuzat că şi-a violat fiica vitregă, timp de doi ani! Mama copilei ar fi ştiut totul despre faptele oribile ale bărbatului, dar nu a făcut nimic ca să o salveze. După ce totul a ieşit la iveală, jandarmul de 46 de ani şi-a luat concediu medical si de odihnă timp de 118 zile. E în continuare angajat al Jandarmeriei, la Dispecerat. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 20.06.2023, 19:20

Vezi și

Calvarul copilei a început la vârsta de 13 ani. Tatăl vitreg, angajat al Jandarmeriei Bucureşti, în loc să o apere de rele, a batjocorit-o fără milă. Mama fetiţei ar fi ştiut de pornirile bolnăvicioase ale bărbatului de 46 de ani, dar nu a luat nicio măsură. 

Jandarmul care şi-ar fi violat fiica vitregă timp de 2 ani şi-a luat concedii de 118 zile

Gabriel Diaconu, medic psihiatru: Mama intră într-un joc în cine a făcut ce, când, cum, dar nu acţionează ca gardian al propriului copil pentru că la rândul ei are probleme în menţinearea unei identităţi. Nu înţelege ce i se întâmplă propriului ei copil. 

Abia la sfârşitul anului trecut, fata a fost salvată din mâinile abuzatorului care locuia sub acelaşi acoperiş.

Pe acelaşi subiect

Bianca Iacob, reporter Observator: După doi ani de coşmar, o femeie din anturajul copilei a venit aici, la Secţia 25 de Poliţie din Capitală, şi a povestit anchetatorilor abuzurile la care fetiţa a fost supusă în mod constant de către tatăl vitreg.

La 15 ani, adolescenta şi-a făcut un prieten. Şi de aici a venit salvarea: cea care ar fi dat în vileag faptele monstrului este chiar mama iubitului ei. Imediat, poliţiştii au sesizat Parchetul Militar. 

"Începând cu luna noiembrie 2020, până în septembrie 2022, în repetate rânduri, plutonierul adjunct a întreţinut cu persoana vătămată minoră acte sexuale, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București

Gabriel Diaconu, medic psihiatru: Apare retragerea, izolarea socială. Apar tulburările de nutriţie, sunt pe locul doi, cele mai frecvente, refuzul alimentar sau bulimia, vărsăturile. Comportamentele de autovătămare. Astfel de semne există şi ar fi putut să ridice sprâncene, şi mai mult decât atât, să ridice alertă în jur, la şcoală, în rândul cunoscuţilor.

Bărbatul lucrează în continuare la Jandarmerie. Ar fi fost mutat la Dispecerat, unde nu are interacţiune cu publicul. 

Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București: Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Jandarmeria Capitalei a dispus propriile măsuri legale. Jandarmului i-au fost schimbate atribuţiile de serviciu. 

Bărbatul care lucrează de 16 ani la Jandarmeria Română a negat faptele. Dar imediat după mărturia fetei, a intrat în concediu medical şi de odihnă de 118 zile. A primit control judiciar, pentru viol în formă continuată. Iar mama fetei va fi şi ea judecată pentru complicitate la viol şi violenţă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Jandarmul care şi-ar fi violat fiica vitregă timp de 2 ani şi-a luat concedii de 118 zile. Mama fetei ar fi ştiut mereu despre orori