Antena Meniu Search
x

Jennifer Lopez si Depeche Mode, printre artistii de talie mondiala care vor concerta in Romania

Chiar daca afara e iarna, in calendar e primavara, un anotimp in care de obicei ne facem planuri de vacanta si distractie. Asa ca neaparat trebuie sa stim ce artisti de talie mondiala concerteaza in acesta vara prin Europa, dar mai ales in Romania.

Vezi și

Multi asteptau sa o vada pe Jennifer Lopez in carne si oase, anul trecut, la Bucuresti. Dar, din motive tehnice, concertul ei a fost amanat. Se va intampla la vara. Cantareata si-a reprogramat show-ul. Data exacta nu a fost inca stabilita.

Un alt spectacol asteptat in Romania e unul marca Depeche Mode. Legendara trupa se reintoarce la Bucuresti si va sustine un concert pe 15 mai pe Arena Nationala.

In iulie, e randul celor de la Rammstein sa ne incinga. Formatia va canta in Capitala pe 28 iulie, la Romexpo.

Rockerii de la Rammstein au mai concertat in Romania si in 2010, in cadrul unui festival. Nici celebrul Sting nu ne va ocoli. Va concerta pe 31 iulie, tot la Romexpo.

Basistul trupei britanice Pink Floyd, Rogers Waters, va sustine un concert eveniment in Piata Constitutiei, in august. Show-ul reprezinta o combinatie de muzica live, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase.

Cine isi doreste in schimb sa-i vada pe scena pe Jay-Z si Justin Timberlake trebuie sa dea o fuga pana la Londra. Acolo, cei doi artisti vor sustine un show spectaculos la festivalul Wireless, in luna iulie.

Iar Beyonce va concerta la Belgrad pe 15 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Jennifer Lopez si Depeche Mode, printre artistii de talie mondiala care vor concerta in Romania