Antena Meniu Search
x

Jocul Assasin's Creed Odyssey s-a lansat în România

Au avut emoţii mai ceva ca la un examen. Şi s-au bucurat mai ceva ca la promovarea lui. Noua serie a unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite jocuri din lume: Assasin's Creed Odyssey tocmai s-a lansat în România.

Vezi și

Au avut emoţii mai ceva ca la un examen. Şi s-au bucurat mai ceva ca la promovarea lui. Noua serie a unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite jocuri din lume: Assasin's Creed Odyssey tocmai s-a lansat în România. Ca să înţelegeţi efervescenţa adolescenţilor, împătimiţii jocurilor pe calculator au aşteaptat acest moment de mai bine de un an. Iar programatorii s-au pregatit 2 ani pentru acest eveniment. Gamer-ii au avut ocazia să încerce, în premieră, noul joc, după care este făcut şi un film de acţiune. 

Au venit nerăbdători şi curioşi, cu mai bine de o oră înainte de lansarea jocului. Şi, în scurt timp, concentrarea şi încântarea se citeau pe chipurile tuturor.  

Un joc de cursă lungă. Cu aventuri. Fără maşini. Este vorba despre Assassins Creed Odissey, cel mai recent episod din serie. Unul la care se lucrează de aproximativ 2 ani. Faţă de primele părţi, unde acţiunea se desfăşura în Egipt, acum totul are loc în Grecia.

Un lucru este cert. Băieţii au dominat sala la lansare. E şi firesc să fie aşa. Lumea jocurilor video este în continuare preponderent masculină. De la cei care le fac, până la publicul ţintă. Potrivit statistilor americane, 48% dintre femei spun că se joacă uneori, dar numai 6% se consideră "gameri", adică jucători înrăiţi, faţă de 15% cât este procentul în cazul bărbaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Jocul Assasin's Creed Odyssey s-a lansat în România