Antena Meniu Search
x

Judecătoarea din Mureș găsită înjunghiată este în stare critică

Gest şocant al unei judecătoare de la Curtea de Apel Mureş! Femeia de 38 de ani ar fi încercat să se sinucidă. A fost găsită înjunghiată. Poliţiştii o căutau, după ce soţul ei a cerut disperat ajutor.

de Redactia Observator

la 09.11.2019, 20:08

Vezi și

Gest şocant al unei judecătoare de la Curtea de Apel Mureş! Femeia de 38 de ani ar fi încercat să se sinucidă. A fost găsită înjunghiată. Poliţiştii o căutau, după ce soţul ei a cerut disperat ajutor. Judecătoarea a plecat de acasă, ameninţând că îşi ia viaţa. Colegii ei poliţişti au găsit-o în câteva minute, însă femeia era prăbuşită, lângă maşina sa. Medicii spun că starea ei este critică. Vestea a cutremurat sistemul de justiţie. Magistratul are o carieră impresionantă şi era iubit de colegi.

Ora 3 şi 15 minute după-amiaza. Printr-un apel disperat la 112, un bărbat anunţă că soţia lui ar putea recurge la un gest extrem.

După doar cinci minute, femeia - judecătoare la Curtea de Apel Mureş - este găsită inconştientă, lângă maşina sa. La faţa locului fiind găsit şi un cuţit de bucătărie.

Magistratul a fost găsit în localitatea Sărăţeni, aproape de Sovata. Era la o oră distanţă de casă. Surse din anchetă spun că femeia în vârstă de 38 de ani a lăsat şi un bilet de adio. Apropiaţii nu înţeleg însă de ce ar fi încercat să-şi ia viaţa. Toţi ştiau că judecătoarea era o femeie echilibrată, mama unui băieţel de doar trei ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De anul trecut, magistraţii trebuie să treacă printr-o evaluare psihologică o dată la cinci ani.

Colegii femeii spun că judecătoarea era mereu plină de viaţă şi nu ştiau să aibă probleme. Are o carieră de 15 ani şi este respectată în sistem. Acum, procurorii din Mureş au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi încearcă să afle exact ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Judecătoarea din Mureș găsită înjunghiată este în stare critică