Antena Meniu Search
x

Video Judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală, sancţionată în trecut. Şoferul drogat a apărut cu altă înfăţişare la primul termen

Scene revoltătoare la procesul lui Vlad Pascu, individul drogat care a ucis doi tineri şi a rănit grav alţi trei în staţiunea 2 Mai! Mai întâi, a fost citat la aceeaşi oră şi în Mangalia, şi la Constanţa. Apoi, audierile au fost amânate pentru că avocaţii lui n-au putut ajunge. Până la urmă nici el n-a mai venit! Judecătoarea, în schimb, a cerut să vorbească cu unul din tinerii morţi. Tatăl băiatului a izbucnit în plâns. Revoltaţi, părinţilor studenţilor ucişi cer strămutarea procesului în Bucureşti. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.02.2024, 19:29

Vezi și

În doliu, cu fotografiile copiilor în braţe şi împietriţi de durere, părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu aşteaptă de şase luni să înceapă procesul şi să-l vadă pedepsit. Dar mai multe erori l-au scăpat de explicaţii la primul termen.

Vlad Pascu a participat la proces printr-un apel video

Pentru că vrea să fie cercetat în libertate iar cererea se judecă la Tribunalul Constanţa, magistraţii din Mangalia au decis să îl audieze prin videoconferinţă. Cele două şedinţe au fost programate la aceeaşi oră. 

Cătălin Dragomir - tatăl Robertei: Acest proces va fi un fiasco, o bătaie de joc.

Pe acelaşi subiect

Reporter Observator: V-aţi aşteptat să nu fie Vlad Pascu aici?

Cătălin Dragomir - tatăl Robertei: În niciun caz! El e autorul principal la toată nenorocirea asta. Organizarea penitenciarului şi a instanţelor e bătaie de joc.

După patru ore, Vlad Pascu a intrat până la urmă prin videoconferință. Tânărul care se filma cu teancuri cu bani şi se lăuda cu afacerile de milioane ale părinţilor săi a mimat acum modestia. 

Tânărul care i-a ucis pe Sebi şi Roberta a intrat la proces cu un nou look

Andreea Filip, reporter Observator: După șase luni de arest, Vlad Pascu arată complet diferit. Are părul scurt, iar azi, tricoul larg a fost schimbat cu sacou, cămașă și cravată. Tonul încrezător l-a păstrat, când a cerut instanței amânarea judecății.

Unul dintre cei doi apărători ai lui Vlad Pascu s-a retras imediat după ce l-a reprezentat în faţa judecătorior din Constanţa. Al doilea e la protestul avocaţilor.

Unul dintre avocați s-a retras, iar cel de-al doilea participă, în această perioadă, la proteste, alături de colegii din baroul București. Şi a obţinut ce şi-a dorit, procesul a început cu o amânare pentru 14 martie. 

Judecătoarea l-a întrebat pe tatăl lui Sebastian unde îi e fiul

Haosul a continuat. Judecătoarea l-a strigat pe Sebastian, unul din cei doi tineri ucişi de Pascu. Ba chiar a rămas suprinsă să afle că e mort. 

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: N-am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. 

Cătălin Dragomir - tatăl Robertei: Vine în sala de judecată, care are 5 pe 5, mestecând din guma de mestecat, asta e sfidare. Cum poate un asemenea personaj să judece. Totul este o făcătură, un circ.

Magistratul care îl judecă pe Pascu a primit în trecut avertisment de la CSM pentru rea credinţă, gravă neglijenţă şi soluţionarea cu întârziere a unor cazuri. 

Adrian Cuculis - avocatul familiei Dragomir: Noi astăzi am fi avut de gând să cerem probatoriu extins, expertize, planşe fotografice cu familiile celor care au pierit şi cererea cea mai importantă de schimbare a încadraturii. 

Părinţii tinerilor ucişi în accident cer ca Pascu să fie judecat pentru omor calificat

Famiile cer să fie judecat pentru omor calificat şi nu pentru ucidere din culpă. Iar acum vor neapărat strămutarea procesului la Bucureşti. 

Pentru părinţii Robertei şi ai lui Sebi dimineaţa de 19 august va rămâne veşnic o rană deschisă

Andreea Filip, reporter Observator: Bunătate, fericire şi mereu zâmbet. Tu ne-ai învăţat ce înseamnă frumuseţea în viaţă. Tu ai fost bucuria în toate momentele noastre. Este mesajul pe care părinţii lui Sebi l-au gravat in locul in care a murit. Un loc plin de lumânări, însă fără nicio îmbunătăţire de la momentul în care s-a produs accidentul. 

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi: Aş fi vrut să-i văd pe Pascu şi pe părinţii lui să simtă şi ei durerea pe care o simţim noi. Voiam să mă uit în ochii lui şi să-i arăt că...

Livia Dragomir - mama Robertei: Indiferent câţi ani, poate să fie şi pe viaţă, nu poate alina durerea.

Judecătorii de la Constanţa au decis că Vlad Pascu rămâne după gratii încă 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală, sancţionată în trecut. Şoferul drogat a apărut cu altă înfăţişare la primul termen