Antena Meniu Search
x

Video Judecătoarea prietenă cu interlopii, filmată cum se droghează cu cocaină. Ana Maria Chirilă ar fi ajutat traficanţii să scape liberi

Premieră halucinantă în justiţia din România! Un magistrat a fost filmat când se droga acasă cu cocaină iar imaginile au ajuns publice. Este vorba despre judecătoarea Ana Maria Chirilă, din Suceava, arestată preventiv pentru că ar fi ajutat traficanţii de droguri să scape de percheziţii şi dosare. Pentru asta ar fi primit bani, maşini, bijuterii sau vacanţe. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 09.04.2024, 19:31

Vezi și

Ana Maria Chirilă. Judecătoare din 2015, preşedinte de complet la Secţia Penală a Tribunalului Suceava. Prizează cocaină direct dintr-o farfurie, la masă, cu o lejeritate care lasă de înţeles că nu e prima dată când face acest lucru.

În casă, se mai văd şi alţi indivizi cu care magistratul discută. Surse din anchetă spun că judecătoarea ar fi consumat droguri chiar şi în prezenţa copiilor, minori, iar casa era pusă la dispoziţia traficanţilor care doreau să folosească în linişte substanţe interzise. Din locuinţă nu ar fi lipsit niciodată cocaina, drog cu care era aprovizionată de infractorii pe care ar fi trebuit să îi trimită în spatele gratiilor.

Ana Maria Chirilă ar fi vândut informaţii către interlopi şi din dosarele colegilor ei

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei: Dacă noi cerem românului să nu consume, să nu trafice, unui judecător nici nu trebuie să îi ceri că el cel care realizează justiţia şi pe acest segment.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au ajuns la judecătoare după ce au intrat la bănuieli că este o cârtiţă în interior. Operaţiunile prin care încercau să pună mâna pe traficanţii de droguri eşuau. Indiciile au dus fix către magistrat, care le dădea autorizaţii de percheziţii sau mandate de supraveghere.

Ana Maria Chirilă ar fi vândut informaţii către interlopi şi din dosarele colegilor ei. Ar fi primit 30 de mii de euro dar şi bijuterii, maşini, vacanţe de lux, alimente sau servicii de pază şi protecţie.

Bianca Filip, reporter Observator: În luna noiembrie 2021, judecătoarea ar fi primit cercei pentru ea şi pentru cele două fiice, anul trecut, o brăţară cu pietre preţioase, un sejur la iaşi şi cheltuielile acoperite pentru un concert, plus maşini la dispoziţie cu care să ajungă inclusiv la un mare festival.

Cazul judecătoarei a produs un cutremur până la vârful ministerului Justiţiei.

Bianca Filip, reporter Observator: ​ Arestată preventiv, în octombrie anul trecut, Ana Maria Chirilă era printre cei mai cunoscuţi magistraţi din Moldova. A intrat în cercul lumii interlope după ce s-ar fi cuplat cu unul dintre şefii reţelei. Cinci capete de acuzare o vizează acum - printre care luare de mită. Colegii ei au decis să o trimită în arest pentru că provoacă o reacție de neîncredere a societății în corectitudinea magistraților.

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei: Încălcarea este gravă, este incompatibilă cu statutul judecătorului, magistratului, cel de la care românul aşteaptă adevăr, justiţie, dreptate. Nu este posibil, este inadmisibil tocmai ei să comită astfel de fapte.

Astăzi, ministrul justiţiei a fost de negăsit pentru a comenta imaginile halucinante. În ultima vreme, au ieşit la iveală tot mai multe cazuri în care oamenii legii - poliţişti sau jandarmi - sunt de partea interlopilor şi consumă droguri de mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Judecătoarea prietenă cu interlopii, filmată cum se droghează cu cocaină. Ana Maria Chirilă ar fi ajutat traficanţii să scape liberi