Antena Meniu Search
x

Video Jumătate dintr-o dubă a fost pur şi simplu spulberată, pe un drum din Vaslui. Bucăți din mașină s-au împrăștiat zeci de metri, pe un câmp

Accident grav în localitatea Sârbi, din judeţul Vaslui. Trei oameni şi-au văzut moartea cu ochii, după ce o dubă a intrat în plin în remorca unui tractor. Impactul a fost devastator. Bucăţi din dubă s-au împrăştiat pe câmp, pe zeci de metri, iar remorca tractorului s-a răsturnat pe marginea şoselei.    

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 08:04

Vezi și

Imaginile sunt grăitoare. Deşi jumătate din dubă a fost pur şi simplu spulberată, şoferul a scăpat cu viaţă. L-au scos din capcana de fiare pompierii de la descarcerare, iar o ambulanţă l-a dus imediat la spital. Şi şoferul tractorului a ajuns la urgenţe, în stare gravă.

Accident cumplit în Vaslui, două persoane în stare gravă

Pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea și deblocarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi, comuna Banca, a anunțat ISU Vaslui.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Jumătate dintr-o dubă a fost pur şi simplu spulberată, pe un drum din Vaslui. Bucăți din mașină s-au împrăștiat zeci de metri, pe un câmp