Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: Construiți proiecte pentru Craiova. Pentru asta am obținut bani europeni, nu pentru mine

Președintele Klaus Iohanis s-a arătat încântat de ceea ce a găsit la fabrica Ford de la Craiova și a declarat că le-a cerut autorităților locale să pregătească din timp proiecte pentru dezvoltarea regiunii cu banii europeni obținuți de România la ultimele negocieri.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.07.2020, 13:41

Klaus Iohannis face o declaratie de presa la Ford Romania
Klaus Iohannis face o declaratie de presa la Ford Romania - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

”Sunt foarte bucuros ca am revenit astăzi în Craiova. Am văzut ce noutăți avem aici, o echipa foarte dedicată, oameni harnici și cred ca e un semn foarte bun pentru locația economică. (...) La sosire, în aeroport, am avut și o întâlnire cu autoritățile locale. Locația economică Craiova este extrem de importanta pentru România, o locație economica de primă mână în Europa și pentru asta e nevoie de investiții și extindere”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a spus că le-a cerut autorităților locale să construiască din timp proiecte pentru banii europeni obținuți la Bruxelles.

”I-am invitat să pregătească din timp proiecte pentru Craiova, pentru infrastructură, dezvoltare ecomonică, să pregătească forță de muncă. De-asta m-am dus acolo. Pentru bani europeni, nu pentru mine. Pentru România și pentru restartarea României”, a mai spus Iohannis.

În curs de actualizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis: Construiți proiecte pentru Craiova. Pentru asta am obținut bani europeni, nu pentru mine