Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis rămâne acasă, de Paște: "Voi sta împreună cu soția mea. Vom fi doar noi doi"

Klaus Iohannis rămâne acasă de Paște și i-a îndemnat pe români să facă același lucru. Președintele a spus că este foarte important să respectăm, și de Sfintele Sărbători, regulile impuse de autorități.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.04.2020, 14:56

Klaus Iohannis rămâne acasă, de Paște: Voi sta împreună cu soția mea. Vom fi doar noi doi - Observator.tv

Klaus Iohannis rămâne acasă de Paște și i-a îndemnat pe români să facă același lucru. Președintele a spus că este foarte important să respectăm, și de Sfintele Sărbători, regulile impuse de autorități.

„În legătură cu sfintele sărbători.

Avem în continuare două sărbători pascale. Acum, duminică, este Învierea Domnului pentru creștinii catolici, evanghelici, unitarieni, iar în cealaltă duminică pentru creștinii ortodocși, pentru greco-catolici, pentru alții.

Eu personal voi sărbători Învierea Domnului acum, duminică, și pot să vă spun ce o să fac eu. O să stau acasă, împreună cu soția mea, Carmen. Vom fi numai noi doi. Nu vom merge la biserică, nu vom merge să luăm lumină, nu vom invita pe nimeni la masă, nu vom merge la nimeni la masă. Vom fi acasă, vom urmări liturghia la televizor, vom aprinde o lumânare în casă și ne vom ruga.

Asta mă aștept, dragi români, să faceți cu toții. Este greu, ne cade greu. De obicei, de Paști ne întâlnim cu prietenii, cu familia, ieșim afară. De data aceasta nu se poate. Este foarte, foarte important să respectăm și acum, de Sfintele Sărbători, regulile impuse de autorități! Fiindcă dacă acum scăpăm din mână această epidemie, vă spun că s-ar putea să fie foarte grav și să fie grav pentru foarte multă lume.

Așadar, dragi români, vă rog să respectați în continuare indicațiile autorităților, pentru ca după aceea să ajungem cât reușim de repede în faza în care și la noi se poate discuta despre măsuri de relaxare”, a spus Klaus Iohannis, după vizita la Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis rămâne acasă, de Paște: "Voi sta împreună cu soția mea. Vom fi doar noi doi"