Antena Meniu Search
x

La 16 ani, un tânăr din Ialomiţa a fost prins beat şi drogat la volan. Furase maşina celui care-l găzduia în Craiova

Un adolescent de 16 ani a fost prins beat şi drogat la volanul unei maşini pe care o furase de la o cunoştinţă ce-l găzduia în Craiova. Verificările făcute de către poliţişti au arătat că băiatul nu are permis de conducere, este beat, iar testele rapide au indicat şi prezenţa drogurilor în organismul său, potrivit news.ro.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 12:18

La 16 ani, un tânăr din Ialomiţa a fost prins beat şi drogat la volan. Furase maşina celui care-l găzduia în Craiova
La 16 ani, un tânăr din Ialomiţa a fost prins beat şi drogat la volan. Furase maşina celui care-l găzduia în Craiova - Profimedia

Adolescentul în vârstă de 16 ani este din judeţul Ialomiţa şi locuia la o persoană din Craiova. Profitând de neatenţia celui care în găzduieşte, băiatul i-a furat autoturismul şi a plecat la plimbare pe străzile Craiovei. 

Adolescentul era beat şi drogat

Vineri, la ora 22.51, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au văzut pe tânăr în timp ce conducea pe strada Râului şi l-au oprit. Aceştia au constatat că adolescentul nu are permis de conducere. 

"Întrucât emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării şi cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", informează Inspectoratul de Poliţie Dolj. 

El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. Pe numele băiatului a fost deschis dosar penal pentru infracţiuni de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » La 16 ani, un tânăr din Ialomiţa a fost prins beat şi drogat la volan. Furase maşina celui care-l găzduia în Craiova