Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"L-a executat şi a plecat, nu e animal să-l omori aşa". Un bărbat din Iaşi, găsit mort într-o baltă de sânge: poliţia nu ştie cine e ucigaşul

Poliţiştii din Iaşi au descoperit joi seara, 8 decembrie, cadavrul unui bărbat pe marginea drumului, în comuna Gorban. În urma anchetei, s-a stabilit că bărbatul a murit în urma unui accident rutier.

de Redactia Observator

la 10.12.2022 , 17:29

"L-a executat şi a plecat, nu e animal să-l omori aşa". Un bărbat din Iaşi, găsit mort într-o baltă de sânge: poliţia nu ştie cine e ucigaşul - bzi.ro

Potrivit bzi.ro, poliţiştii au încercat să dea de urma şoferului care a lovit bărbatul şi apoi a plecat de la locul accidentului, dar până în acest moment făptaşul nu a fost găsit. Oamenii care au trecut prin zonă au fost cei care au alertat autorităţile. Tot ei au fost şi cei care au indus în eroare Poliţia.

Câţiva localnici au spus oamenilor legii că o maşină a oprit, şoferul a coborât, apoi şi-a continuat drumul. Poliţiştii au mers pe această pistă, au identificat autovehiculul în cauză, dar s-a dovedit că maşina nu fusese implicată în niciun accident. Poliţiştii au mai găsit o maşină suspectă care s-a aflat în acea zonă la ora producerii accidentului, dar deocamdată şoferul nu a fost identificat.

Cine era victima?

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, cu ajutorul sătenilor, poliţiştii au aflat cine era victima. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani, care locuia în zonă, iar în acea seară se întoarcea acasă. Fusese la muncă la nişte vecini şi se întoarcea spre locuinţa lui, unde stătea alături de soră. În acea seară, ceaţa era foarte densă şi nu este clar dacă omul se afla pe partea carosabilă sau mergea pe marginea drumului.

Cert este că a fost lovit de o maşină, din spate, şi a suferit mai multe fracturi şi leziuni în zona capului. Din expertiza medico-legală reiese că bărbatul a murit la câteva secunde de la impact. "Era amărât, vai de capul lui… Am înțeles că a băut cu unul, pe aici și voia să plece acasă. O fi căzut în stradă, nu știu ce s-a întâmplat, dar parcă nu e un animal, să omori și să pleci… Șoferul putea să oprească, dar poate era beat sau cine știe. L-a executat și a plecat", a declarat un localnic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » "L-a executat şi a plecat, nu e animal să-l omori aşa". Un bărbat din Iaşi, găsit mort într-o baltă de sânge: poliţia nu ştie cine e ucigaşul