Antena Meniu Search
x

Video La intrarea în secţia de poliţie "n-avea nimic", la ieşire era cu ochii vineţi. Cazul bărbatului care i-a înjurat pe agenţi

Un bărbat din Piatra-Neamț susţine că a fost snopit în bătaie chiar de poliţişti. Familia l-a filmat la ieşirea din sediul poliţiei municipale, vânăt la ochi şi cu semne de lovituri pe faţă. Motivul bătăii ar fi că a înjurat un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm. Bărbatul susţine că ar fi vorba, de fapt, de o răzbunare. 

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 20:33

Vezi și

Bărbatul părăseşte secţia de poliţie cu faţa tumefiată şi pete de sânge pe haine. Este escortat de poliţişti, iar la ieşire îl aşteaptă familia. Din cauza durerilor, bărbatul este preluat de o ambulanţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Laura Bianca Ciobotaru - soţia bărbatului agresat: Ştiam cam în ce cameră îl ţine. M-am ridicat pe geam şi l-am văzut. Când s-a întors aşa, am văzut în ce hal era şi atunci am scos telefonul şi am aşteptat să-l scoată ca să pot să filmez, să vadă cum iese din Poliţie.

Ciobotaru Claudiu, bărbatul agresat: Cum am intrat acolo, m-au tras, că aveam cătuşele la spate, m-au tras de cătuşele alea şi m-au trântit jos. Şi acolo m-au luat în picioare.

Pe acelaşi subiect

Cu doar o oră înainte, un echipaj format dintr-un poliţist şi un jandarm l-ar fi legitimat în trafic. Fără motiv, susţine acesta. Nu ar fi avut actele la el, aşa că a fost încătuşat şi dus la secţie, unde a fost amendat.

Poliţişti acuzaţi că au bătut un bărbat în sediu

Bărbatul de 37 de ani crede că ar fi vorba de o răzbunare. Anul trecut, soţia lui a fost reţinută, la rândul ei, dar a reuşit să păcălească vigilenţa oamenilor legii şi să plece din arestul poliţiei. 

Ciobotaru Claudiu, bărbatul agresat: Asta este o duşmănie şi o ceva, o ură personală, din cauza lui Bianca, că a fost evadată, pentru neatenţia lor, şi nu evadată, că o ... pur şi simplu o plecat.

Poliţiştii au însă altă variantă.

Ciofu Ramona, IPJ Neamţ: Le-ar fi adresat injurii şi expresii jignitoare în timp ce se afla într-un taxi. În acel moment, agentul de Poliţie a procedat la interceptarea bărbatului în cauză, fiindu-i solicitat să se legitimeze. Întrucât a refuzat să furnizeze date privind identitatea sa, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei.

Bărbatul a mers la Seviciul de Medicina Legală de unde a scos un certificat medical. Ar avea nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Dacă a fost lovit sau nu de poliţişti, vor stabili procurorii. În cauză, a fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » La intrarea în secţia de poliţie "n-avea nimic", la ieşire era cu ochii vineţi. Cazul bărbatului care i-a înjurat pe agenţi