Antena Meniu Search
x

Video ''L-a luat pe sus. Am zis că a sărit locomotiva.'' Filmul tragediei din Piteşti în care 2 bărbaţi au pierit într-un accident pe calea ferată

Doi oameni au murit pe loc, după ce au fost loviţi în plin de un tren. Totul s-a petrecut la o trecere peste o cale ferată fără barieră, din Piteşti. Şoferul nu a ţinut cont de semnalele luminoase şi a forţat traversarea. În faţă mai trecuse o maşină, însă el nu a mai avut suficient timp. Cu câteva minute în urmă, îl luase în maşină şi pe pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 69 de ani pe care abia îl cunoscuse. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 14:16

Vezi și

Tragedia a avut loc la o trecere de cale ferată fără bariere. Şoferul, şeful unui parc auto, se întorcea de la un service amplasat pe strada unde a avut loc şi accidentul. Bărbatul mersese să stea de vorbă cu mecanicii. Când a plecat, un client l-a rugat să-l ia în autoturism. Într-o clipă de neatenţie s-a întâmplat nenorocirea.

Filmul tragediei de pe calea ferată

''Era o doamnă în faţă şi claxona băiatul ăla cu locomotiva şi aia a trecut, ei nu au mai apucat să mai treacă. N-au mai avut niciun timp.'' 

''Atât ce a sunat...A sunat, după aia am auzit o bufnitură. Ne-am dat jos, am văzut ce este acolo. L-a lovit în plin. Păi sigur, l-a luat pe sus.

Pe acelaşi subiect

Deci mencanicul l-a văzut şi l-a avertizat.

Da... L-a avertizat, sigur. Păi a fost o bufnitură de am zis că a sărit asta (n.r. locomotiva) de pe şine.''  

Trenul plecase din gara Pitești și mergea spre Curtea de Argeș. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a răsturnat. Mecanicul le-a povestit polițiștilor cum a văzut mașina zburând de pe șine. Cei doi oameni din autoturism au murit pe loc.

Mădălina Epure, IPJ Argeş: În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, dar şi a pasagerului, un bărbat de 69 de ani. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Deși zona este semnalizată, cei care lucrează în apropiere spun că mulți șoferi nu ţin cont de semnalele luminoase şi traversează riscant calea ferată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ''L-a luat pe sus. Am zis că a sărit locomotiva.'' Filmul tragediei din Piteşti în care 2 bărbaţi au pierit într-un accident pe calea ferată