Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video La malul mării, din prima zi de vară. 1 iunie, zi de plajă pe litoralul românesc, la 27 de grade Celsius

Cum arată prima zi de vară calendaristică pe litoral? Este o zi cu temperaturi ridicate, iar oamenii aflaţi la malul mării petrec deja un weekend perfect la plajă!

de Cristina Niță

la 01.06.2024 , 17:57

Este prima zi de vară şi vine cu temperaturi de plajă. Cei care au ales să-şi petreacă ziua de 1 iunie pe litoral nu au dat greş. Astăzi vom avea până la 27 de grade Celsius în termometre. Aşadar, este o zi perfectă pentru bronzul dorit.

Prima zi de vară calendaristică

Evident, răsfăţaţii zilei sunt cei mici. Pe lângă faptul că vor putea sta pe plajă să facă castele de nisip, sunt şi o multitudine de evenimente pentru ei. În Portul Turistic Tomis, poliţiştii, jandarmii şi pompierii vor fi cu autospecialele pregătite pentru cei mici.

Vezi și

Bulevardul Tomis din Constanţa va fi închis, acolo sunt desfăşurate activităţi, ateliere de creaţie, de pictură, magicieni. Şi în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia sunt organizate tot felul de lucruri pentru cei mici - 

face paiting, concursuri de voci, baloane colorate, magicieni. Iar de la ora 20, în Piaţeta Cazino, pe scena de acolo vor urma YNY Sebi şi trupa Voltaj.

Şi preţurile la cazare sunt cu cel putin 60% mai mici în această perioadă.

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » La malul mării, din prima zi de vară. 1 iunie, zi de plajă pe litoralul românesc, la 27 de grade Celsius