Antena Meniu Search
x

Video La o zi după ce au montat-o, centrala le-a adus sfârşitul. Soţ şi soţie, morţi sub dărâmături, după o explozie care le-a pus casa la pământ, în Olt 

Un bărbat de 72 de ani şi partenera de viaţă a acestuia, de 62 de ani, din Osica de Sus, judeţul Olt, au murit după ce a explodat centrala termică din casă. Întreaga locuinţă, de la acoperiş, ziduri şi ferestre plus o anexă din curte au fost puse la pământ de deflagraţie.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 20:54

Vezi și

O explozie a centralei termice a avut loc sâmbătă, într-o locuinţă din judeţul Olt, iar în urma deflagraţiei mai multe elemente ale locuinţei s-au prăbuşit, iar două persoane au fost prinse sub dărâmături. 

Femeia a murit pe loc, iar bărbatul a fost scos conştient dintre dărâmături şi transportat de urgenţă la spitalul din Slatina. Din cauza rănilor grave, nu a putut fi însă salvat. Vecinii susţin că acesta a montat centrala abia ieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » La o zi după ce au montat-o, centrala le-a adus sfârşitul. Soţ şi soţie, morţi sub dărâmături, după o explozie care le-a pus casa la pământ, în Olt