Antena Meniu Search
x

Explozie în Giurgiu. O casă a sărit în aer, deşi nu era racordată la reţeaua de gaze. Trei persoane, cu arsuri grave

O locuinţă din Giurgiu a suferit o explozie, deşi nu era racordată la reţeaua de gaze, iar butelia era închisă. Explozia a provocat un incendiu grav, în urma căruie trei persoane, Un tânăr de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, s-au ales cu arsuri la nivelul feţelor şi membrelor, scrie Agerpres.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 02.12.2023, 12:19

Explozie în Giurgiu. O casă a sărit în aer, deşi nu era racordată la reţeaua de gaze. Trei persoane, cu arsuri grave
Explozie în Giurgiu. O casă a sărit în aer, deşi nu era racordată la reţeaua de gaze. Trei persoane, cu arsuri grave - ISU Giurgiu

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Soarelui, din municipiul Giurgiu în urma producerii unei explozii. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Salvatorii ajunşi la faţa locului au constatat că trei persoane au suferit arsuri în urma unei explozii care nu a fost urmată de un incendiu, iar locuinţa nu era racordată la reţeaua de gaze, butelia folosită în casa respectivă fiind găsită închisă", se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de ISU Giurgiu.

Trei persoane au suferit arsuri pe faţă şi pe mâini

La acest caz a fost solicitată şi prezenţa unei echipe de la furnizorul de gaze pentru a efectua verificări, deoarece locuinţa vecină era racordată la reţea. În urma măsurătorilor efectuate, valorile de detecţie au fost normale.

Persoanele rănite, un tânăr în vârstă de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, au fost transportaţi la spital, cu arsuri la nivelul feţei şi membrelor.

Pe acelaşi subiect

În urma exploziei, au fost afectate două camere şi holul locuinţei.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, în momentul în care una dintre persoanele rănite a pornit aerul condiţionat.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Explozie în Giurgiu. O casă a sărit în aer, deşi nu era racordată la reţeaua de gaze. Trei persoane, cu arsuri grave