Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La Timișoara s-au pierdut lucrări de la Evaluarea Națională. Deși nu e vina elevilor, trebuie să dea din nou proba

O situație cel puțin bizară a avut loc la Liceul Jean Louis Calderon din Timișoara. Lucrările a mai multor elevi, de la simulare, au dispărut inexplicabil.

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 18:24

La Timișoara s-au pierdut lucrări de la Evaluarea Națională. Deși nu e vina elevilor, trebuie să dea din nou proba

O situație cel puțin bizară a avut loc la Liceul Jean Louis Calderon din Timișoara. Lucrările a mai multor elevi, de la simularea probei de Limba Română a Evaluării Naționale, au dispărut ca prin farmec.

Aceștia nu au primit rezultatele la Română pentru că nu li se mai găsesc lucrările. Nu se știe când s-au pierdut cele șase lucrări.

Examenul va fi reluat cu aprobare de la Ministerul Educației, iar vineri, 23 martie, cei șase elevi vor repeta proba la Limba Română.

Articolul continuă după reclamă

„Avem un număr de șase lucrări, din păcate rătăcite. Mi-am asumat partea de responsabilitate, în sensul că, în momentul în care mi-au fost predate de la unul dintre corectori, nu le-am numărat. Am anunțat imediat Inspectoratul Școlar și Ministerul Educației și mâine, pentru cei șase copii, cu acordul părinților și al elevilor, reluăm proba.  Evenimentul este regretabil și îmi pare foarte rău, eu sunt pus la dispoziția Inspectoratului Școlar și probabil va urma o anchetă a comisiei județene și colega noastră va fi la rândul ei anchetată de comisia din școală. Incidentul este regretabil, îmi cer scuze oficial”, a spus Ion Ionici, directorul Liceului Calderon din Timișoara.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că efectuează o anchetă în acest caz pentru a vedea cine este vinovat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » La Timișoara s-au pierdut lucrări de la Evaluarea Națională. Deși nu e vina elevilor, trebuie să dea din nou proba