Antena Meniu Search
x

Video La un pas de moarte din cauza unei vaci. Doi şoferi, impact de groază cu animalul ieşit pe autostrada A1. Una dintre maşini s-a răsturnat

Doi şoferi şi un pasager care circulau azi-noapte pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti au fost la un pas de moarte! De vină... o vacă. Nimeni nu ştie cum a ajuns animalul pe şoseaua de mare viteză, dar şoferii nu au putut face nimic să îl evite. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşini s-a răsturnat, iar cealaltă s-a oprit într-un parapet. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.06.2024 , 14:04

Accidentul a avut loc noaptea trecută, în dreptul localității Gherghița din Prahova, pe autostrada care leagă Bucureștiul de Ploiești. Vaca a reușit să treacă de zidurile de protecție și să ajungă pe șosea. A fost lovită în plin de două mașini care veneau cu viteză. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe șosea.

Trei persoane se aflau în total în cele două mașini. Din fericire, toți au fost răniți ușor, la sosirea medicilor au fost conștienți și nu au solicitat transportul la spital.

Pe de altă parte, însă, în urmă impactului bovina a murit.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » La un pas de moarte din cauza unei vaci. Doi şoferi, impact de groază cu animalul ieşit pe autostrada A1. Una dintre maşini s-a răsturnat