Antena Meniu Search
x

La un pas de moarte în propria casă: O femeie de 60 de ani din Focşani a ajuns la spital, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa

Incendiu teribil în Vrancea. O femeie de 60 de ani a fost rănită şi s-a intoxicat cu fum, după ce flăcările i-au cuprins locuinţa. 

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 16:50

O femeie de 60 de ani din Focşani a ajuns la spital, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa - Shutterstock

O femeie de 60 de ani a fost rănită şi s-a intoxicat cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit în locuinţa din municipiul Focşani, a informat, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Pompierii vrânceni au intervenit la un incendiu izbucnit într-un bloc de pe bulevardul Independenţei din municipiul Focşani. Au ars deşeuri menajere depozitate şi mobila din dormitorul unui apartament. O femeie în vârstă de 60 ani, intoxicată cu fum, care prezenta arsuri la nivelul feţei, a fost asistată de echipajul SMURD prezent la faţa locului", a precizat ISU Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit Departamentul de Pompieri Focşani cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi modulul SMURD.

De asemenea, la locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, pentru a acorda ajutor medical femeii de 60 de ani care a suferit şi un atac de panică.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » La un pas de moarte în propria casă: O femeie de 60 de ani din Focşani a ajuns la spital, după ce un incendiu i-a cuprins locuinţa