Antena Meniu Search
x

Video La un pas de moarte pentru o poză. Băiat de 15 ani, cu arsuri pe 90% din corp după ce a urcat pe un tren şi s-a electrocutat, în Gorj

Inconştienţa l-a dus la un pas de moarte seara trecută pe un adolescent de 15 ani din judeţul Gorj. Atenţie, vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 23.11.2023, 08:07

Vezi și

Tânărul s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon pentru a face fotografii. A fost dus de urgenţă la spital cu arsuri de gradul 2, 3 şi 4 pe o suprafaţă de 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta şi traumatism cu leziuni multiple din cauza căderii de la înălţime. Ulterior a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

"Era conştient când a fost adus. Din ce am aflat, s-a urcat pe un vagon şi s-a electrocutat. A fost stabilizat în UPU şi transferat la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, secţia Chirurgie plastică", a spus Mihaela Ţicleanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » La un pas de moarte pentru o poză. Băiat de 15 ani, cu arsuri pe 90% din corp după ce a urcat pe un tren şi s-a electrocutat, în Gorj