Antena Meniu Search
x

Video "La Verona, Romeo, la Brăila, Costel". Balconul "wireless", devenit senzaţie, a adunat sute de ironii pe reţelele sociale

La Brăila a apărut primul balcon "wireless" din lume. Nu vorbim despre tehnologie de ultimă generaţie, ci despre un balcon fără uşă de acces şi fără podea. Practic, este doar o balustradă din fier, suspendată pe bloc şi care serveşte doar ca element de decor. După ce imaginea a devenit virală, ironiile au curs: oamenii şi-au imaginat cum ar fi arătat scena balconului din Romeo şi Julieta, la Brăila.

de Adrian Obreja

la 13.05.2023, 14:24

Vezi și

Balconul, după ce a fost pozat şi postat pe o reţea de socializare de către un caricaturist din Brăila, a devenit foarte cunoscut şi evident internauţii s-au întrecut la glume în rubrica de comentarii. Unii spun că balconul e de fapt o antenă 5G iar dacă treci pe lângă el se aud zgomote din telefon.

Alţii spun că balconul nu trebuie să corespundă cu o fereastră pentru că nu mai sunt bărbaţi romantici şi curajoşi care să escaladeze clădirea până la aleasa inimii. Balconul se află pe strada Unirii într-o clădire istorică, reabilitată, iar cei care trec prin zonă în fiecare zi se amuză. Unii spun că ar trebui dat jos, iar alţii spun că ar trebui transformat într-un obiectiv turistic.

Clădirea istorică are la parter un punct de lucru al unei societăţi comerciale, iar la etaj nu locuieşte nimeni, conform vecinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "La Verona, Romeo, la Brăila, Costel". Balconul "wireless", devenit senzaţie, a adunat sute de ironii pe reţelele sociale