Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi şi durere pentru Andrei, copilul care s-a lăsat de şcoală pentru a munci şi care a murit în tragedia de la Viişoara (Video)

Andrei Ionuţ avea numai 17 ani şi se lăsase de şcoală pentru a munci ca să îşi ajute familia. El a murit în tragicul accident de microbuz de la Viişoara.

de Redactia Observator

la 09.04.2018 , 15:12

Andrei Ionuţ avea numai 17 ani şi se lăsase de şcoală pentru a munci ca să îşi ajute familia. El a murit în tragicul accident de microbuz de la Viişoara.

Andrei locuia alături de părinţi, dar şi de fratele (15 ani) şi surioara lui (5 ani) în comuna Budeşti din judeţul Neamţ.

Articolul continuă după reclamă

Deşi avea numai 17 ani, Andrei muncea deja de câţiva ani pentru a-şi ajuta familia, iar în ultimele luni găsise de muncă la Arad şi Alba-Iulia, alături de câţiva prieteni din comună.

Pe acelaşi subiect

El lucra ca zilier la firma Alb Prestări Servicii SRL din Cugir şi planta copaci în Arad şi Alba.

În noaptea de 4 spre 5 martie, Andrei, alături de nouă colegi de muncă, se afla în microbuzul care s-a prăbuşit într-un canal de aducţiune al râului Bistriţa.

Microbuzul in care se afla Andrei si colegii lui s-a scufundat intr-un canal al raului Bistrita

Nouă oameni, inclusiv Andrei, au pierit în teribilul accident rutier provocat, după primele cercetări, de desprinderea unei roţi a microbuzului.

Singurul supravieţuitor al nenorocirii de la Viişoara este Ionuţ Vîrlan, un tânăr de 21 de ani din comuna Podoleni, judeţul Neamţ.

Prietenii lui Andrei au făcut un video în memoria lui şi l-au trimis reporterilor Observator.

"Toţi suntem trişti... Şi chiar acum de Pasti când trebuia sa stăm toţi în familie...să fim fericiţi... Tuturor ne pare foarte rau pentru ce s-a întâmplat...Dumnezeu sa-l odihnească in pace!", ne-a scris Alexandra.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Lacrimi şi durere pentru Andrei, copilul care s-a lăsat de şcoală pentru a munci şi care a murit în tragedia de la Viişoara (Video)