Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Viişoara! Şoferul microbuzului a fost condamnat pentru crimă. Tânărul a ucis un bărbat, după un chef cu prietenii

Apar noi informaţii în cazul tragediei de la Viişoara, în care nouă persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau a plonjat în râul Bistriţa.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 15:16

Apar noi informaţii în cazul tragediei de la Viişoara, în care nouă persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau a plonjat în râul Bistriţa.

Potrivit ultimelor informaţii, şoferul microbuzului, mort în accident, avea antecedente penale.

Gabriel Nistor, în vârstă de 25 de ani, din Săvinești, a fost condamnat pentru crimă!

Articolul continuă după reclamă

În anul 2011, tânărul a fost condamnat pentru că a luat viața unui om, pe care l-a bătut fără niciun motiv. S-a întâmplat în seara de 4 septembrie, după un chef la care Gabriel Nistor consumase alcool. Când a plecat spre casă, noaptea târziu, s-a întâlnit cu un bărbat de 58 de ani, din localitate, pe care nici măcar nu îl cunoștea.

Probabil din dorința de a le arăta prietenilor săi cât este de puternic, l-a lovit pe om cu pumnul și i-a mai aplicat câteva lovituri și după ce acesta a căzut cu capul de asfalt.

Apoi, atât Nistor, cât și amicii care-l însoțeau au lăsat bărbatul acolo și au plecat. La puţin timp, un trecător a descoperit victima zăcând și a chemat ambulanța.

După câteva zile de spitalizare, omul bătut a murit.

Agresorul a fost arestat, iar Curtea de Apel Bacău l-a condamnat la 6 ani de închisoare, majorând cu 2 ani, pedeapsa pronunțată de Tribunalul Neamț.

Gabriel Nistor a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Iași, pe 25 februarie 2015, cu un rest de pedeapsă neexecutată de 926 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Viişoara! Şoferul microbuzului a fost condamnat pentru crimă. Tânărul a ucis un bărbat, după un chef cu prietenii