Antena Meniu Search
x

Video "L-am auzit că urlă. Era cu mâna la rană, cu sânge". Mărturia tulburătoare a tatălui băiețelului de 7 ani mușcat de câine, în Cluj. Atacul, surprins de camere

Caz şocant lângă Cluj! Un băiat de 7 ani a ajuns la spital după ce a încercat să mângâie un câine comunitar. Animalul a sărit la copil şi l-a muşcat de piept. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.09.2023, 19:57

Vezi și

Acesta este momentul când copilul de 7 ani este atacat din senin. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, într-un cartier din comuna Floreşti.

Alex Prunean, Baiatul a iesit din scara si a apucat sa mearga doar cativa metri, pana la coltul blocul vecin, unde cainele dormea pe iarba. Cel mic a fost atacat in momentul in care a vrut sa mangaie patrupedul, dar a reusit sa scape singur si si-a anuntat parintii.

Tatăl copilului: Eu stând pe balcon, l-am auzit că urlă, nu am ştiut ce s-a întâmplat. A venit, a sunat la interfon, între timp am apucat eu să cobor, să vin la lift. El era cu mâna la rană, era cu sânge la rană, am sunat la salvare.

După 16 minute, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului. Băiatul a ajuns inţial la spitalul de pediatrie, dar apoi a fost transferat la spitalul de boli infecţioase.

Pe acelaşi subiect

Câinele era de câteva zile în cartierul din Floreşti

Tatăl copilului: Copilul este stabil, a fost operat la muşcăturile respective. E destul de adâncă, undeva la 2 cm de jugulară.

Câinele era de câteva zile în cartierul din Floreşti. Deşi nu era agresiv, localnici sesizaseră autorităţile.

Primăria din Floreşti nu are adăpost, dar colaborează cu un ONG care îi duce în adăpostul propriu. Reprezentanţii organizaţiei susţin că abia după incident au fost sesizaţi de agenţi, iar câinele era deja în registrul lor.

Reprezentat ONG: Am identificat acest căţel pe domeniul public căruia i se găsesise de către un iubitor de animale o casă. Noi l-am scanat să vedem dacă este microcipat, nu este, de aceea nu putem da de proprietar şi urma să îl preluăm pentru a-l castra. După ce am făcut această procedură, câinele a dispărut, iar în acest timp, câinele a fost găsit în zonă.

Anul trecut au fost ridicaţi 45 de câini din Floreşti, iar anul acesta, până acum, 23. România avea acum doi ani cel mai mare număr de maidanezi din Europa, aproximativ 2,5 milioane de exemplare.

Legea îi obligă pe stăpânii câinilor să îi sterilizeze. Cei care nu o fac sunt primesc amenzi între 5000 si 10000 lei. Sancţionaţi sunt şi cei care abandonează animale, cu sume cuprinse între trei mii şi 12.000 mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "L-am auzit că urlă. Era cu mâna la rană, cu sânge". Mărturia tulburătoare a tatălui băiețelului de 7 ani mușcat de câine, în Cluj. Atacul, surprins de camere