Antena Meniu Search
x

Video "L-am luat cu faţa". Un fost deţinut a murit călcat de maşină, în Mehedinţi. Băut bine, omul se oprise fix în mijlocul drumului ca să se odihnească

Un fost deţinut, în vârstă de 39 de ani, care şi-a ucis mama, beat fiind, a sfârşit tragic tot din cauza alcoolului. Aseară, după mai multe pahare, bărbatul a decis să se odihnească chiar în mijlocul unei străzi din comuna Tâmna, din Mehedinţi. Şoferul unei maşini, care circula regulamentar, nu a mai putut evita impactul fatal. Avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 10:51

Vezi și

Bărbatul de 39 de ani era cunoscut ca fiind un împătimit al alcoolului. Băutura i-a adus numai necazuri de-a lungul vieţii. În 2008, tot din cauza băuturii care i-a întunecat minţile, tânărul a intrat peste mama sa în casă şi a ucis-o cu sânge rece. Atunci, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, însă în urmă cu trei ani a fost eliberat condiţionat. În libertate, fostul deţinut a vrut să înceapă o viaţă nouă, însă nu a renunţat la vechiul obicei - alcoolul. 

Apropiat al victimei: Am venit toţi de la muncă şi apoi el a plecat şi a zis că pleacă acasă. Şi cred că plecă la Plopi.

Reporter: Acolo locuia?

Apropiat al victimei: Nu locuia acolo. Avea pe cineva acolo. 

Pe acelaşi subiect

Lovit în plin de maşină, după ce s-a oprit fix în mijlocul străzii să se odihnească

După mai multe pahare pe care le-a consumat cu partenera sa, ameţit bine de aburii alcoolului, bărbatul s-a oprit fix în mijlocul străzii pentru a-şi trage sufletul. Acolo însă, a fost lovit din plin de o maşină, care nu a mai putut evita impactul. 

Apropiat al victimei: A zis că aici, a dat peste el o maşină sau aşa ceva.

Reporter: Mergea pe stradă?

Apropiat al victimei: Păi pe stradă. Cred că a fost şi beat, că doar nu a fost treaz. El cam bea de felul lui. 

Bărbatul a murit pe loc

Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a murit pe loc. 

Mihai Chisăr, Serviciul Rutier Mehedinţi: Pe Drumul Judeţean 561 A, în afara localităţii Plopi, un pieton a fost surprins şi accidentat mortal de un autoturism ce a oprit la aproximativ un kilometru de locul producerii accidentului. 

Şofer: Eu când veneam din partea cealaltă, el era căzut. L-am luat cu faţa.

Reporter: Şi ai trecut peste el?

Şofer: Da! 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească dacă şoferul ar fi putut evita impactul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "L-am luat cu faţa". Un fost deţinut a murit călcat de maşină, în Mehedinţi. Băut bine, omul se oprise fix în mijlocul drumului ca să se odihnească