Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Langoşi cu viermi la Arad. "Ce faceţi, ne îmbolnăviţi?" (Video)

Imagini incredibile au fost filmate în centrul oraşului Sântana, la o gogoşerie. O clientă a achiziţionat mai mulţi langoşi, din care unul era desfăcut deja şi aparent plin cu viermi.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 11:33

Langoşi cu viermi la Arad. "Ce faceţi, ne îmbolnăviţi?" (Video) Langoşi cu viermi la Arad. "Ce faceţi, ne îmbolnăviţi?" (Video)

Imagini incredibile au fost filmate în centrul oraşului Sântana, la o gogoşerie.

O clientă a achiziţionat mai mulţi langoşi, din care unul era desfăcut deja şi aparent plin cu viermi.

„Sunt viermi sau nu sunt viermi?” – o întreabă clienta pe vânzătoare, arătându-i langoşul în care mişună larvele. „Ce faceţi, ne îmbolnăviţi?” – continuă cumpărătoarea, în timp ce vânzătoarea vrea să ia langoşul înapoi, sugerând că ingredientul cu probleme ar fi caşcavalul.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la urmă, clienta îi pune pe tejghea toţi langoşii cumpăraţi, cerându-şi banii înapoi şi ameninţând că anunţă Poliţia.

Gheorghe Iancu, şeful CJPC Arad, a declarat că nu a fost primită nicio plângere legată de situaţia de la Sântana, dar că instituţia se sesizează în urma informatiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Langoşi cu viermi la Arad. "Ce faceţi, ne îmbolnăviţi?" (Video)