Antena Meniu Search
x

Video "Lăsaţi-mă să îmi văd de viaţă!". Prima reacţie a lui Cristian Cioacă, după ce a ieşit din închisoare. Fostul poliţist, eliberat mai repede pentru bună purtare

Cel mai controversat caz din justiţia română se încheie cu o... eliberare. După 11 ani petrecuţi după gratii, Cristian Cioacă a ieşit cu câteva minute în urmă din închisoare. Fostul poliţist condamnat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu a fost eliberat condiţionat cu 5 ani mai devreme. El nu a recunoscut niciodată că şi-a ucis soţia, iar cadavrul femeii nu fost găsit nici până în ziua de azi.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.08.2023, 17:45

Vezi și

"Mulţumesc şi lăsaţi-mă să îmi văd de viaţă, da?", au fost primele cuvinte ale lui Cristian Cioacă după eliberare, către presă.

Propunerea a fost formată iniţial formal de Comisia de Eliberări Condiţionate a penitenciarului din Mioveni. Argumentele au ţinut în principal de ceea ce specialiştii au numit bună purtare a lui Cristian Cioacă.

Bărbatul a executat 9 ani din condamnre de 15 ani

El a executat 9 ani din condamnarea de 15 ani şi 9 luni pronunţată de Curtea de Apel din Piteşti, după ce Instanţa de Fond a pronunţat pentru această faptă o condamnare mult mai mare de 22 de ani de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Vă reamintim faptul că acest omor a fost comis spun anchetatorii în noapte de 29 spre 30 august 2007 şi că presupusul autor Cristian Cioacă a anunţat "dispartiţia" soţiei sale Elodia Ghinescu abia în data de 5 septembrie 2007. Trupul Elodiei nu a fost niciodată găsit iar Cristian Cioacă nu a recunoscut niciodată această faptă care a fost pusă în seama lui de anchetatori. 

Declaraţia avocatei familiei Elodiei Ghinescu

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu: Nu este un semnal bun pentru societatea în care trăim. Se creează un precedent periculos. Instanţa n-a avut în vedere gravitatea faptelor comise, i-a luat viaţa Elodiei, copilul a fost privat de prezenţa mamei de la o vârstă fragedă, de 2 ani şi 7 luni. Nu a achitat despăgubriri morale stabilite prin instanţă, atât faţă de familia Elodiei, cât şi faţă de copil. A încercat să îngreuneze ancheta, a încercat să şteargă urmele săvârşirii infracţiunilor, să distrugă probe. În opinia mea, nu s-a reabilitat. Dacă ar fi manifesta vreun moment de regret, ar fi spus ce s-a întâmplat cu trupul Elodiei, pentru ca doamna Ghinescu a amenajat un mormânt gol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Lăsaţi-mă să îmi văd de viaţă!". Prima reacţie a lui Cristian Cioacă, după ce a ieşit din închisoare. Fostul poliţist, eliberat mai repede pentru bună purtare