Antena Meniu Search
x

Video "Li s-au spart cioburile în cap!" Coşmarul de la Târgul de Crăciun din Constanţa. Oamenii blocaţi în roata panoramică au tras o sperietură soră cu moartea

A fost panică seara trecută la Târgul de Crăciun din Constanţa! Distracţia a zeci de copii se putea încheia tragic, după ce roata panoramică s-a blocat. Oamenii aflaţi la sol au tras şi ei o sperietură soră cu moartea, deoarece, în timpul intervenţiei de salvare, roata a pornit din nou. Atât pompierii, cât şi oamenii blocaţi în cabine au fost în mare pericol. Atenţie, detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 08:03

Vezi și

Ora 19. Târgul de Crăciun Constanţa. Fără să bănuiască nimic, copiii, unii alături de părinţi, alţii împreună cu fraţii mai mici, urcă în cursa ce se transformă rapid într-un coşmar. În doar câteva minute de la punerea sa în mişcare, se aude o bubuitură puternică şi imediat roata se opreşte brusc. 

Martor: Dintr-o dată s-a blocat, a început lumea să ţipe. S-a spart un cauciuc. 

De la distracţie de sărbători la film de groază

Atmosfera de sărbători se transformă rapid într-un film de groază. Disperaţi, oamenii dau imediat alarma. În timpul operaţiunii de salvare, roata a pornit din nou, sub privirile disperate ale părinţilor.

Pe acelaşi subiect

Martor: A început iar şi a dat o tură foarte rapidă. În momentul ăla a început toată lumea să se panicheze. 

Părinte: Şi au rămas copiii chiar... dintr-o dată s-a învârtit foarte, foarte tare. Şi au rămas în roată şi li s-au spart cioburile în cap! 

Oamenii, la limita de a lua decizii necugetate

Captivi la înălţime, unii dintre ei au fost la limita de a lua decizii necugetate. 

- Am înţeles că a vrut cineva să se arunce.

- De unde? Din ce cabină? Da.

- Uite, de acolo!

- Erau copiii mei. 

Salvatorii au reuşit să evite o tragedie

Din fericire, într-o misiune contracronometru salvatorii au reuşit să evite o tragedie. 

Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea: Roata a fost repusă în funcţiune, iar persoanele au fost extrase din cabine în siguranţă. Au fost evacuate în total 16 adulţi şi 29 de copii, care din fericire nu au nevoie de îngrijiri medicale. 

Ca să le treacă sperietura, pompierii le-au prezentat autospecialele copiilor. Târgul de Crăciun de la Constanţa s-a deschis în urmă cu doar două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Li s-au spart cioburile în cap!" Coşmarul de la Târgul de Crăciun din Constanţa. Oamenii blocaţi în roata panoramică au tras o sperietură soră cu moartea