Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imaginea care a înfuriat-o pe Lia Olguţa Vasilescu: "Este ruşinos! Ce se întâmplă, de fapt, în spitalele de stat?"

Un poster lipit pe unul dintre pereţii Spitalului Judeţean Braşov, în care sunt prezentate oferte cu locuri de muncă în străinătate pentru medicii români, a înfuriat-o pe Lia Olguţa Vasilescu.

de Redactia Observator

la 10.05.2018 , 11:43

Imaginea care a înfuriat-o pe Lia Olguţa Vasilescu: "Este ruşinos! Ce se întâmplă, de fapt, în spitalele de stat?" Imaginea care a înfuriat-o pe Lia Olguţa Vasilescu: "Este ruşinos! Ce se întâmplă, de fapt, în spitalele de stat?"

Un poster lipit pe unul dintre pereţii Spitalului Judeţean Braşov a înfuriat-o pe Lia Olguţa Vasilescu.

Ministrul Muncii a postat un mesaj pe Facebook în care îşi exprimă revolta faţă de faptul că apar afişe cu oferte cu locuri de muncă în străinătate pentru medicii români, în condiţiile în care Guvernul le-a mărit considerabil salariile.

"Guvernul face eforturi disperate sa oprească exodul medicilor, mărind salariile la un nivel la care pana acum un an nici nu se gândea cineva ca e posibil.

Articolul continuă după reclamă

Ce se întâmpla, in schimb, in spitalele de stat? Apar reclame ale unor firme de recrutare a medicilor pentru alte tari! Așa cum e cazul Spitalului Județean Brașov, secția Cardiologie II. Rușinos!", a scris Olguța Vasilescu pe contul său de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Imaginea care a înfuriat-o pe Lia Olguţa Vasilescu: "Este ruşinos! Ce se întâmplă, de fapt, în spitalele de stat?"