Antena Meniu Search
x

Video Lista obiectivelor din București cu securitate sporită. Teatrul Evreiesc de Stat, ambasadele sau Sinagoga Mare, păzite mai bine în aceste zile

Din ce în ce mai multe ţări recurg în ultimele zile la măsuri sporite de securitate. Printre ele şi România. Analiştii noştri militari nu exclud posibile proteste sau chiar mişcări violente. Aşa că toate obiectivele evreieşti şi palestiniene, dar şi multe din ambasadele Occidentului în România, sunt acum atent monitorizate.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.10.2023, 13:26

Vezi și

În țara noastră, Sistemul Național de Alertă Teroristă a rămas la gradul Albastru Precaut, al doilea că intensitate, dar care de la instituirea sistemului nu a fost schimbat.

Totuși, anumite obiective sunt mai bine păzite de când a început războiul.

Obiective din București cu securitate sporită:

  • Ambasade
  • Teatrul Evreiesc de Stat
  • Cimitirul Evreiesc
  • Complexul Educațional Laude-Reut
  • Sinagoga Mare
  • Templul Coral

Asta pentru că autoritățile vor să evite situații pe care le-am văzut în alte țări, precum mișcări violente sau proteste care ar putea degenera. Nu înseamnă că ne așteptăm la un atac terorist, doar că vom vedea mai des oameni în uniformă, polițiști, jandarmi și agenți SRI care patrulează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Lista obiectivelor din București cu securitate sporită. Teatrul Evreiesc de Stat, ambasadele sau Sinagoga Mare, păzite mai bine în aceste zile