Antena Meniu Search
x

Lista țărilor din zona galbenă, actualizată. Cine intră de marți în carantină, la întoarcerea în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se prevede carantina la domiciliu odată cu reîntoarcerea în România.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2020, 21:39

  • Ungaria, Bulgaria, Austria și Italia, printre țările introduse pe lista celor cu risc epidemiologic ridicat.
  • Măsura se aplică începând cu 3 octombrie 2020.

Astfel, țările Ungaria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Austria, San Marino, Italia și Iordania au fost introduse pe lista celor cu risc epidemiologic ridicat și se impune carantina la intrarea în țară.

Potrivit deciziei CNSU de luni, lista cuprinde următoare țări: Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Polinezia Franceza, Slovenia, Armenia, Elveția, Liechtenstein, Franța, Olanda, Croația, Georgia, Guam, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia și Herzegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Argentina, Gibraltar, Malta, Iordania, Ungaria și Bulgaria.

Noua listă intră în vigoare de marți.

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 51 din 02.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Lista țărilor din zona galbenă, actualizată. Cine intră de marți în carantină, la întoarcerea în România